reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Z tata Hani nie chcemy miec nic wspolnego po tym co zrobil mi i moim dzieciom. W pazdzierniku odebrałam mu prawa do małej i nie utrzymujemy z nim żadnego kontaktu.
A poznałam niedawno kogoś naprawde wartościowego kto kocha mnie i malutką i staram sie sobie z nim poukładać życie ;-).

AdiLea to pięknie że kogoś poznałaś , cieszę się ale i martwie o Ciebie ! Piszesz że kochacie sie dopiero od miesiąca i już pilnie potrzebujesz pigułek ? Dla Waszego dobra proszę Cię daj sobie na wstrzymanie. Nie spiesz sie, poznajcie sie lepiej, romawiajcie więcej i szczerze o tym jak sobie wyobrażacie przyszłość, wspólną przyszłość. Czy jesteście już gotowi na kolejne dziecko ? Wiesz że antykoncepcja może zawieść, wówczas jeszcze bardziej sobie skomplikujesz życie. Historia lubi sie powtarzać. Przepraszam to nie moja sprawa, ale kurcze Hania jest w wieku mojej Oli. Dzieci są bezbronne. Potrzebują odpowiedzialnych i kochających rodziców. Mam nadzieje że będziesz rozsądna i trzymam kciuki żeby Ci sie poukładało szczęśliwie

Kupinosia nie sadzisz ze poszlas troche za daleko ze swoimi radami?
Poza tym nie widze tu informacji ze znaja sie od miesiaca i wydaje mi sie ze chociaz "znamy sie" przez internet dosyc dlugo to od kiedy kto z kim sypia to nie nasza sprawa.
Kolezance w "realu" nie staralabym sie doradzic w tej sprawie..
Gratuluje odwagi a AdiLei zycze powodzenia nie wnikajac w to z kim kiedy i w jakiej pozycji sypia

Jednak wejdziemy z butami do sypialni AdiLei.
Jezeli byla to milosc od pierwszego wejrzenia to rzeczywiscie znaja sie od miesiaca i 6 dni

reklama
A ja myślę, że Kupinosia nie miała nic złego na myśli i wcale nie chciala wchodzić z buciorami do sypialni Adilei. Napisała co myśli i tyle....Mam siostrę w tym wieku co Adilea i z podobnymi problemami, więc gdybym miala więcej odwagi napisalabym coś podobnego do tego, co napisała Kupinosia. Ale odwaga nie jest moja najmocniejszą stroną :-p
Adilea - też życzę Ci wszystkiego dobrego, czasami musi nas spotkać coś złego, żeby mogło nastąpić cos o wiele piękniejszego i lepszego :tak: i tego Ci życzę, żeby ta miłość okazała się mocniejsza i piękniejsza.... no i taka na zawsze ;-)

Do góry