reklama
Z tata Hani nie chcemy miec nic wspolnego po tym co zrobil mi i moim dzieciom. W pazdzierniku odebrałam mu prawa do małej i nie utrzymujemy z nim żadnego kontaktu.
A poznałam niedawno kogoś naprawde wartościowego kto kocha mnie i malutką i staram sie sobie z nim poukładać życie ;-).
A poznałam niedawno kogoś naprawde wartościowego kto kocha mnie i malutką i staram sie sobie z nim poukładać życie ;-).
aniaj151
Fanka BB :)
Ja też zazdroszczęi też bym się chciała starać o drugiego szkraba ale najpierw musi @ wrócićkurcze Black zazdroszczę CI tej drugiej Kruszynki,zobaczymy, ile nam zajmie walka o drugiego Elfa;-):-)
AdiLea to pięknie że kogoś poznałaś , cieszę się ale i martwie o Ciebie ! Piszesz że kochacie sie dopiero od miesiąca i już pilnie potrzebujesz pigułek ? Dla Waszego dobra proszę Cię daj sobie na wstrzymanie. Nie spiesz sie, poznajcie sie lepiej, romawiajcie więcej i szczerze o tym jak sobie wyobrażacie przyszłość, wspólną przyszłość. Czy jesteście już gotowi na kolejne dziecko ? Wiesz że antykoncepcja może zawieść, wówczas jeszcze bardziej sobie skomplikujesz życie. Historia lubi sie powtarzać. Przepraszam to nie moja sprawa, ale kurcze Hania jest w wieku mojej Oli. Dzieci są bezbronne. Potrzebują odpowiedzialnych i kochających rodziców. Mam nadzieje że będziesz rozsądna i trzymam kciuki żeby Ci sie poukładało szczęśliwie
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Piszesz że kochacie sie dopiero od miesiąca i już pilnie potrzebujesz pigułek
ależ Adi nie napisała, że od miesiąca tylko, że niedawno
Rondzia
Fan(ka)
Kupinosia nie sadzisz ze poszlas troche za daleko ze swoimi radami?
Poza tym nie widze tu informacji ze znaja sie od miesiaca i wydaje mi sie ze chociaz "znamy sie" przez internet dosyc dlugo to od kiedy kto z kim sypia to nie nasza sprawa.
Kolezance w "realu" nie staralabym sie doradzic w tej sprawie..
Gratuluje odwagi a AdiLei zycze powodzenia nie wnikajac w to z kim kiedy i w jakiej pozycji sypia
Poza tym nie widze tu informacji ze znaja sie od miesiaca i wydaje mi sie ze chociaz "znamy sie" przez internet dosyc dlugo to od kiedy kto z kim sypia to nie nasza sprawa.
Kolezance w "realu" nie staralabym sie doradzic w tej sprawie..
Gratuluje odwagi a AdiLei zycze powodzenia nie wnikajac w to z kim kiedy i w jakiej pozycji sypia
reklama
izkab
matka wariatka
A ja myślę, że Kupinosia nie miała nic złego na myśli i wcale nie chciala wchodzić z buciorami do sypialni Adilei. Napisała co myśli i tyle....Mam siostrę w tym wieku co Adilea i z podobnymi problemami, więc gdybym miala więcej odwagi napisalabym coś podobnego do tego, co napisała Kupinosia. Ale odwaga nie jest moja najmocniejszą stroną
Adilea - też życzę Ci wszystkiego dobrego, czasami musi nas spotkać coś złego, żeby mogło nastąpić cos o wiele piękniejszego i lepszego i tego Ci życzę, żeby ta miłość okazała się mocniejsza i piękniejsza.... no i taka na zawsze ;-)
Adilea - też życzę Ci wszystkiego dobrego, czasami musi nas spotkać coś złego, żeby mogło nastąpić cos o wiele piękniejszego i lepszego i tego Ci życzę, żeby ta miłość okazała się mocniejsza i piękniejsza.... no i taka na zawsze ;-)