reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
Z tata Hani nie chcemy miec nic wspolnego po tym co zrobil mi i moim dzieciom. W pazdzierniku odebrałam mu prawa do małej i nie utrzymujemy z nim żadnego kontaktu.
A poznałam niedawno kogoś naprawde wartościowego kto kocha mnie i malutką i staram sie sobie z nim poukładać życie ;-).

AdiLea to pięknie że kogoś poznałaś , cieszę się ale i martwie o Ciebie ! Piszesz że kochacie sie dopiero od miesiąca i już pilnie potrzebujesz pigułek ? Dla Waszego dobra proszę Cię daj sobie na wstrzymanie. Nie spiesz sie, poznajcie sie lepiej, romawiajcie więcej i szczerze o tym jak sobie wyobrażacie przyszłość, wspólną przyszłość. Czy jesteście już gotowi na kolejne dziecko ? Wiesz że antykoncepcja może zawieść, wówczas jeszcze bardziej sobie skomplikujesz życie. Historia lubi sie powtarzać. Przepraszam to nie moja sprawa, ale kurcze Hania jest w wieku mojej Oli. Dzieci są bezbronne. Potrzebują odpowiedzialnych i kochających rodziców. Mam nadzieje że będziesz rozsądna i trzymam kciuki żeby Ci sie poukładało szczęśliwie

Kupinosia nie sadzisz ze poszlas troche za daleko ze swoimi radami?
Poza tym nie widze tu informacji ze znaja sie od miesiaca i wydaje mi sie ze chociaz "znamy sie" przez internet dosyc dlugo to od kiedy kto z kim sypia to nie nasza sprawa.
Kolezance w "realu" nie staralabym sie doradzic w tej sprawie..
Gratuluje odwagi a AdiLei zycze powodzenia nie wnikajac w to z kim kiedy i w jakiej pozycji sypia

Jednak wejdziemy z butami do sypialni AdiLei.
Jezeli byla to milosc od pierwszego wejrzenia to rzeczywiscie znaja sie od miesiaca i 6 dni

reklama
A ja myślę, że Kupinosia nie miała nic złego na myśli i wcale nie chciala wchodzić z buciorami do sypialni Adilei. Napisała co myśli i tyle....Mam siostrę w tym wieku co Adilea i z podobnymi problemami, więc gdybym miala więcej odwagi napisalabym coś podobnego do tego, co napisała Kupinosia. Ale odwaga nie jest moja najmocniejszą stroną :-p
Adilea - też życzę Ci wszystkiego dobrego, czasami musi nas spotkać coś złego, żeby mogło nastąpić cos o wiele piękniejszego i lepszego :tak: i tego Ci życzę, żeby ta miłość okazała się mocniejsza i piękniejsza.... no i taka na zawsze ;-)

Do góry