reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

mój też chce siedzieć, ale jeszcze za wczesnie, barzo kontrolujemy go z tym.

EmilkoT jak Twoja Maleńka Emilka się chowa?
Miaa ty zyjesz:-):-):-)
juz myslama ze u ciebie sie moze cos nowego wyklulo ze cie nie ma;-)
moja mała sie super chowa..odkad odstawilam ją calkiem od piersi mam inne dziecko, sa lepsze i gorsze dni ale generalnie o niebo lepiej:tak:
niedlugo zaczniemy wprowadzac zupki wiec zaczna sie pewnie znow przeboje ale damy rade:tak:
pisz na co u Ciebie troche czesciej bo tesknimy:-D

mysza no powodzonka zycze w takim razie hihih
ja mam tak na codzien (mala corcia, 3 swoje psy i jeden tymczasowiak zwykle taki z ktorym trzeba pracowac lub taki ktorym trzeba sie opiekowac bo chory), ale jak to sie mowi jak ktos robi to co kocha to nie meczy sie tylko po prostu pracpwicie zyje:-)

reklama
.:: Strona Zosi Nowak

Kobitki jeśli możecie wpłaćcie chociaż parę groszy. Wiem, że potrzebujących jest całe mnóstwo.... ale ta Mała, ma mieć operację ratującą życie w czerwcu, a całej kasy jeszcze nie mają.

jak czytam takie rzeczy to naprawdę dziękuję Bogu że z moim synkiem jest wszystko ok. bo jak oglądam te zdjęcia jak taka kruszynka leży z rurą w gardełku to aż mi ciarki przechodzą!!

a do nas przyszło czwarte podełeczko :-)
jest opakowanie mleczka Nan 2 (powyżej 6 miesiąca) - 350 gram;
próbka kaszki Nestle, słoiczek gerbera (jabłko i marchewka) i soczek bobo fruta :tak:

ja dostałam też z Nestle:tak:
Moniczka2 ja wykorzystuje jeszcze zaległy urlop i obecny wiec do końca lipca!
A potem ... u mnie jest dziwna sytuacja mam umowe do konca listopada i wiem ze nie przedłuża mi jej (pracowalam na zastępstwo).. i nie oplaca mi sie tam wracac na te 4 miesiace wiec w czerwcu zaczynam szukać innej pracy:tak:

reklama
Do góry