reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Hej dziewczynki :) Bardzo dawno mnie tutaj nie było :) Chciałam się pochwalić, 23.01.2009r o godzinie 13:30 urodziła się Zuzia :) Ważyła 3950g i miała 58cm :) Wszystko poszło bardzo szybko, bo urodziłam w 20 minut, ze skurczami w 4 godzinki :) Jesteśmy, całe, zdrowe i szczęśliwe :)
Całuję was mocno :**
Paula

reklama
Dziewczyny Życzę Wam dużo miłości w dniu Walentego:-):-):-)
Mam nadzieję, że macie udany dzień i Wasi mężczyźni stanęli na wysokości zadania.
mój mężuś staną na wysokości zadania, oprócz tego że wcześniej kupił mi pierścionek - za urodzenie dziecka, niby u nich w rodzinie taka tradycja, to jeszcze na walentynki dostałam kolejny :-) rozpieszcza mnie ostatnio :-D

Kasia@kruszyna to ty masz złoto a nie mężą.
No u mnie jak co roku ja mu prezent a on 'zapomnialem przeciez dzisiaj sa Waletynki'. No i oczywiscie na tym sie skonczylo.Juz nie pamietam kiedy ja kwiatka od niego dostalam. Nigdy nie był romantyczny takze zdazylam sie do tego pryzwyczaic ale chcialabym zeby mnie kiedys zaskoczyl. Nawet w prezencie Waletynkowym byl lizac serce z napisem "Zaskocz mnie" no ale niestety nie zaskoczył!!!:baffled:

moj mnie zaskoczyl bo to po raz pierwszy sie zdarzylo,ze z kwiatami do mnie przyszedl:-)
piekny bukiet czerwonych roz...przyjelam go w dresie bez makijazu i z grzyweczka przypieta na boku i nie czesana...a to godzina 16.30 juz byla....ach to sa uroki mieszkania samemu:-)

Ostatnia edycja:
mój mężuś staną na wysokości zadania, oprócz tego że wcześniej kupił mi pierścionek - za urodzenie dziecka, niby u nich w rodzinie taka tradycja, to jeszcze na walentynki dostałam kolejny :-) rozpieszcza mnie ostatnio :-D

Nie tylko u Was jest taki zwyczaj ;-) U nas też. Za syna pierścionek a za córkę kolczyki ;-):tak:

No dobra to ja tez sie pochwale. Dostalam karnet na 300zl do wykorzystania w salonie kosmetycznym. ciekawe tylko kiedy bede miala czas,zeby tam pojsc...

oj babeczki... moj husband byl od 9 do 21 w pracy i tyle go widzialam... romantycznie nie bylo od dawna.... chociazby rozyczke mogl przyniesc.....:-(

reklama
Do góry