reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Kluliczku przesyłam buziaki...tylko tyle możemy my tutaj z BB :-(
co do zoltaczki to mama pojechala dzis z wynikami do lekarza- wlasnie dzwonila ze wypisuja małej jakas recepte...
ona nie miala na nozkach i raczkach wogole...tylko na twarzy i pleckach....i tak ma cały czas...
nie wiem na co jest jeszcze ta recepeta bo miala tez morfologie i podobno nie za dobrze wyszla tez...pozniej napisze:-)

reklama
kluliczku (*)
pozdrawiam wszystkie styczniowki...ja jednak zostalam grudniowka, mialam porod sn wywolywany, przez malowodzie...zagladam czasem do was, ale nie bardzo jest czas odpisac..
marciaag...no to chyba wymiane robimy, co by sie stan na watkach zgadzal:confused:

kluliczek bardzo mi przykro:-:)-:)-( jednocześnie trzymamy kciuki za maleństwo...musi być dobrze...

lenna masz rację wymieniłyśmy się Też miałam poród sn wywoływany :-) termin miałam na 23 grudnia,ale małej nigdzie się nie spieszyło

Zmykam ubierać Oliwię i idziemy na spacerek

Dziewczyny Życzę Wam dużo miłości w dniu Walentego:-):-):-)
Mam nadzieję, że macie udany dzień i Wasi mężczyźni stanęli na wysokości zadania.

reklama
Taaa, a mój zaprosił do nas kolege, potem sobie uświadomił, że miłoby było z nami spedzic ten czas i odwołał wizytę. Średni zafundował mamusi na walentynki fontannę niestrawionego mleka, więc miałam niesamowita atrakcję sprzatania mebli, zabawek i podłogi, do tego dołozył mi zapachy odpowiednie dla biegunki. Najlepszy był najmłodszy bo słodko spał wiekszośc dnia (espumisan rządzi!).

Do góry