reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

To chyba normalne, jeżeli tylko ciężarna uświadamia sobie, że może być różnie, że ma lęki. Ja się boje tego krwiaka i tego że cos może nie pójść dobrze. Tak to jest.

reklama
UFFFF!!!! Czytajac wszystkie Wasze posty troche sie uspokoilam.Pare dni temy zrobilam test i jak byk stoi ,ze jestem w ciazy.Mam prawie wszystkie objawy,ale zawsze nachodzi pytanie" ale czy na pewno ??" Z tego co widze to prawidlowe odczucia.
Na badania ide dopiero za dwa tygodnie.

Przepraszam ,ze dopiero tak pozno ,ale moze sie przedstawie:
Mam na imie Magda,mam 31 lat i od jakiegos juz czasu mieszkam w Holandii.To nasze pierwsze dziecko.Nastepny rok bedzie obfitowac w zmiany.Po pierwsze dziecko, a pozniej przeprowadzka do nowego mieszkania (ktore sie jeszcze buduje).Przynajmniej cos bedzie sie dzialo;-)

Pozdrawiam serdecznie

Cześć dziewczyny,

myślałam że w piątek z nerwów strace malucha, tak mnie zdenerwowała klientka że się poryczałam, pracuje w handlu trzy lata i na serio stało się tak po raz pierwszy, ręce mi się aż trzęsły, nie mogłam się uspokoić przez pół godziny, a najbardziej mnie zdenerowało to że się nie moge denerwować .. w czawrtek ide do lekarza, usg poprosze w 7 tygodniu jak będzie ok to nie mam zamiaru tacić nerwów na klientów.

poza tym jestem na etapie zadawania pytania : czy ono rośnie? Mam dzielnego faceta więc mnie uspokaja i znosi moje humory .

z objawów : zawroty głowy coraz silniejsze i dużo dużo jem - śmieje się do mojego P że to chyba bliźniaki - strasznie jest wtedy przerażony .

Miłej niedzieli życzę i dobrego samopoczucia

Witam:-)
Miło iż mogę dołączyć do grona przyszłych styczniowych mam. Wg obliczeń kalkulatora termin przypadnie na 3 stycznia. W tym tygodniu mam wizytę u ginekologa to zobaczymy co on mi powie ciekawego. :happy:

Na szczęście mój ukochany nie ma żadnych wątpliwości co do terminów bo to właściwie On mi powiedział że jestem w ciąży:tak:

Teraz już czuję się bardzo dobrze:-D Czasem tylko mnie boli brzuszek ale to przecież normalne. Cieszę się że w końcu jestem w ciąży bo chce tego dziecka od dawna.....:tak:

Kochane, czy któras może zna jakiegos fajnego, dobrgo lekarza z Warszawy robiacego usg, będe wdzieczna za kontakt. :)

wysyłam Ci Pw.

dzis mnie trochę brzuch pobolewa :-(. Ale poza tym da sie przeżć, żeby jeszcze mdłości były mniejsze, bo dopadły mnie dziś w nocy i dały popalić. A najgorzej to mam po no-spie, ten posmak po niej mnie dobija.

reklama
ja miałam być dzielna i dawać przykład, ale nie wytrzymam no...
wysypkę jakąś mam... kurczę... pod pachwinami, równolegle, na klatce piersiowej równolegle, trochę na nogach... nie swędzi za bardzo, gorączki nie ma i innych objawów.
Jutro lecę do dermatologa.... Mam nadzieję, że to zwykłe uczulenie na coś, co zjadłam lub kosmetyk....
dam Wam znać co powiedział
Trzymajcie kciuki.:)

a tak z dobrych wiadomości, to po za paniką związaną z wysypką czuję się bardzo dobrze, apetyt wrócił, 2 czerwca idę do gina na usg i już sie nie mogę doczekać.
...a Wasi partnerzy/mężowie byli przy usg...? Jeśli nie, to kiedy zamierzacie zaciągnąć męża przed monitorek?
pozdrawiam :)

Do góry