reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

To chyba normalne, jeżeli tylko ciężarna uświadamia sobie, że może być różnie, że ma lęki. Ja się boje tego krwiaka i tego że cos może nie pójść dobrze. Tak to jest.

reklama
UFFFF!!!! Czytajac wszystkie Wasze posty troche sie uspokoilam.Pare dni temy zrobilam test i jak byk stoi ,ze jestem w ciazy.Mam prawie wszystkie objawy,ale zawsze nachodzi pytanie" ale czy na pewno ??" Z tego co widze to prawidlowe odczucia.
Na badania ide dopiero za dwa tygodnie.

Przepraszam ,ze dopiero tak pozno ,ale moze sie przedstawie:
Mam na imie Magda,mam 31 lat i od jakiegos juz czasu mieszkam w Holandii.To nasze pierwsze dziecko.Nastepny rok bedzie obfitowac w zmiany.Po pierwsze dziecko, a pozniej przeprowadzka do nowego mieszkania (ktore sie jeszcze buduje).Przynajmniej cos bedzie sie dzialo;-)

Pozdrawiam serdecznie

Cześć dziewczyny,

myślałam że w piątek z nerwów strace malucha, tak mnie zdenerwowała klientka że się poryczałam, pracuje w handlu trzy lata i na serio stało się tak po raz pierwszy, ręce mi się aż trzęsły, nie mogłam się uspokoić przez pół godziny, a najbardziej mnie zdenerowało to że się nie moge denerwować .. w czawrtek ide do lekarza, usg poprosze w 7 tygodniu jak będzie ok to nie mam zamiaru tacić nerwów na klientów.

poza tym jestem na etapie zadawania pytania : czy ono rośnie? Mam dzielnego faceta więc mnie uspokaja i znosi moje humory .

z objawów : zawroty głowy coraz silniejsze i dużo dużo jem - śmieje się do mojego P że to chyba bliźniaki - strasznie jest wtedy przerażony .

Miłej niedzieli życzę i dobrego samopoczucia

Witam:-)
Miło iż mogę dołączyć do grona przyszłych styczniowych mam. Wg obliczeń kalkulatora termin przypadnie na 3 stycznia. W tym tygodniu mam wizytę u ginekologa to zobaczymy co on mi powie ciekawego. :happy:

Na szczęście mój ukochany nie ma żadnych wątpliwości co do terminów bo to właściwie On mi powiedział że jestem w ciąży:tak:

Teraz już czuję się bardzo dobrze:-D Czasem tylko mnie boli brzuszek ale to przecież normalne. Cieszę się że w końcu jestem w ciąży bo chce tego dziecka od dawna.....:tak:

Kochane, czy któras może zna jakiegos fajnego, dobrgo lekarza z Warszawy robiacego usg, będe wdzieczna za kontakt. :)

wysyłam Ci Pw.

dzis mnie trochę brzuch pobolewa :-(. Ale poza tym da sie przeżć, żeby jeszcze mdłości były mniejsze, bo dopadły mnie dziś w nocy i dały popalić. A najgorzej to mam po no-spie, ten posmak po niej mnie dobija.

reklama
ja miałam być dzielna i dawać przykład, ale nie wytrzymam no...
wysypkę jakąś mam... kurczę... pod pachwinami, równolegle, na klatce piersiowej równolegle, trochę na nogach... nie swędzi za bardzo, gorączki nie ma i innych objawów.
Jutro lecę do dermatologa.... Mam nadzieję, że to zwykłe uczulenie na coś, co zjadłam lub kosmetyk....
dam Wam znać co powiedział
Trzymajcie kciuki.:)

a tak z dobrych wiadomości, to po za paniką związaną z wysypką czuję się bardzo dobrze, apetyt wrócił, 2 czerwca idę do gina na usg i już sie nie mogę doczekać.
...a Wasi partnerzy/mężowie byli przy usg...? Jeśli nie, to kiedy zamierzacie zaciągnąć męża przed monitorek?
pozdrawiam :)

Do góry