reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Snow, nie martw się, po suwaczku widzę, że mamy Dzidzie niemal w tym samym wieku a ja też jestem taka nerwowa, więc może to taki okres? Miejmy nadzieję, że szybko minie i nie wykończymy naszego otoczenia swoimi wybuchami
Polecam melisę- troszeńkę działa
Nausea, ja też biorę Duphastone do 15 tyg- z powodu mięśniaka w macicy, i też muszę leżeć Ale dla Dzidzi wszystko
Pozdrawiam cieplutko!!!
Polecam melisę- troszeńkę działa
Nausea, ja też biorę Duphastone do 15 tyg- z powodu mięśniaka w macicy, i też muszę leżeć Ale dla Dzidzi wszystko
Pozdrawiam cieplutko!!!
Kasia178 pisze:Nausea, ja też biorę Duphastone do 15 tyg- z powodu mięśniaka w macicy, i też muszę leżeć Ale dla Dzidzi wszystko
Pozdrawiam cieplutko!!!
Dzieki za info., od razu mi lepiej bo tyle pakuję w siebie tych Duphastonów, że zaczynam się bać. We czwartek usg....trzymajcie kciuki dziewczyny.....pozdrawiam Kasia78
Abi pisze:Czy są wśród Was dziewczyny z Łodzi?
hej okolice Łodzi przesyłają pozdrowienia
G
Gosik
Gość
Cześć dziewczynki! Byłam w sobotę na USG i wszystko jest ok ;D Ależ to jest przeżycie :laugh: Ruszało się moje maleństwo. Rozbrajające poprostu :laugh: Wczoraj, żeby uczcić pierwszy dzień urlopu wybrałam się na poszukiwanie ciążowych ciuchów, ale jeszcze nic specjalnie nie kupiłam. Dzisiaj chyba też się wybiorę. Pozdrawiam!
I
Izzabela
Gość
Cześć dziewczyny. Ja do was po sąsiedzku z lutowego wąteczku - ale możliwe, że mój bejbik urodzi się w styczniu. Tfu, prędzej w marcu ;D Na razie mam termin na 23 lutego, ale przecież wszystko może się zdarzyć - mam przeczucie, że żabek jest starszy. Mowię o moim dziecku na przemian w rodzaju męskim i żeńskim. Unikam mówienia ;ONO'
]
Pozdrawiam, Iza
]
Pozdrawiam, Iza
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie troszkę, ale miałam i dalej mam remont kuchni - bo kupilismy mieszkanie.Narazie czuję sie dobrze, mam tylko nadzieję ze maleństwo rozwija sie dobrze. Oznaka mojej ciąży jest moje zmęczenie - bo juz nawet na mopie nie mogę "polatać" jak dawniej - bo tak szybko sie meczę! W czwartek mam badania krwi, w piątek do ginekologa - mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie!
Nie było mnie troszkę, ale miałam i dalej mam remont kuchni - bo kupilismy mieszkanie.Narazie czuję sie dobrze, mam tylko nadzieję ze maleństwo rozwija sie dobrze. Oznaka mojej ciąży jest moje zmęczenie - bo juz nawet na mopie nie mogę "polatać" jak dawniej - bo tak szybko sie meczę! W czwartek mam badania krwi, w piątek do ginekologa - mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie!
kasiczka28
Początkująca w BB
Cześć ja wczoraj byłam na drugiej wizycie no i widziałam swoj maleństwo ;D a nawet dostałam zdjęcie wrażenie ni do opisania
Pozdrawiam wszystkie mamusie
Pozdrawiam wszystkie mamusie
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Witam styczniowe mamusie i chce sie pochwalic ze ciesze sie ze dolacze do waszego grona narazie bardzo sie boje co bedzie dalej ale jestem optymistka .Boje sioe poniewaz jestem po operacji kregoslupa z nawrotowa przepuklina ale bede lezec plackiem zeby z dzidziusiem bylo ok
reklama
margolcia;)
Początkująca w BB
Podziel się: