reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Strach przed kolejna wizyta

Angelika2497

Fanka BB :)
2 tyg temu był zarodek 2,5 mm . Od początku nie mam objawow. Jedynie tkliwe piersi raz bardziej raz mniej a teraz i piersi nie bola. Już mam czarne myśli a już jutro wizyta . Tak bardzo się boje .
Czy to możliwe żebym tak dobrze znosiła ciaze ? Dziś 8+0

reklama
2 tyg temu był zarodek 2,5 mm . Od początku nie mam objawow. Jedynie tkliwe piersi raz bardziej raz mniej a teraz i piersi nie bola. Już mam czarne myśli a już jutro wizyta . Tak bardzo się boje .

Angelika, nie odbierz tego źle, ale zalożylas już czwarty albo i piąty temat, w którym przeżywasz brak objawów i kolejne wizyty.

Ile osób ma Cię jeszcze zapewniać, że brak objawów jest całkowicie normalną sprawą?

Idź do psychologa. Zrób to dla siebie. Bo zajedziesz się zanim urodzisz.

Właśnie to samo chciałam napisać koniecznie wizyta u specjalisty,bo tak się nie da po prostu

Możliwe. 🙂
U mnie dwie straty.
Trzecia ciąża - strach przed każdą wizyty. Nawet ciśnienie wychodziło podwyższone.
Ja ciąże poczułam dopiero w trzecim trymestrze jak brzuch mi urósł i trzeba było ubierać pełne buty i się trochę schylać albo wchodzić na czwarte piętro 🙂

Znam dziewczyny, które super znosiły ciążę, nie wymiotowały, nie miały mdlosci, dopiero jak juz brzuszek byl wiekszy to narzekaly na bole pleców czy zmęczenie. Ja z kolei od 5tc myślałam, że zejdę z tego świata. Wymioty, mdlosci, zawroty głowy, przeraźliwe zimno, dreszcze. Też skończyło się dobrze. Każda z nas jest inna, organizm inaczej sobie radzi

Angelika, nie odbierz tego źle, ale zalożylas już czwarty albo i piąty temat, w którym przeżywasz brak objawów i kolejne wizyty.

Ile osób ma Cię jeszcze zapewniać, że brak objawów jest całkowicie normalną sprawą?

Idź do psychologa. Zrób to dla siebie. Bo zajedziesz się zanim urodzisz.
Z dzidzia wszystko dobrze:)

reklama
Do góry