Milenka887
Fanka BB :)
Wiecie co pytałam pana dr o koślawość kolan bo synek też zaczął koslawic kolanka i pan dr powiedział że do 4 roku życia u dzieci koślawość jest normalna i powinna sama minąć jeżeli do 4lat nie minie wtedy trzeba zacząć się martwić a jak narazie nie ma powodów do niepokoju bo nawet u zdrowych dzieci występuje koślawość kolan i to jest normalne a tak poza tym pomimo tego że pan dr stwierdził że wszystko jest ok ja i tak się boję nawrotu a zwłaszcza jak synek SB te stopki świadomie daje do środka tzn paluszki skręca to ja zaraz wariuje i mam wrażenie że to nawrót chociaż doktor uspokoił mnie że wszystko jest ok i nawrotu nie ma to jednak ten strach zostaje[emoji17]mam jednak nadzieję że nawrotowe jednak nie nastapi a mieliśmy wadę stif soft czyli jak dobrze kojarzę to drugi stopień wady przepraszam ale musiałam się wygadać i jakoś tak lżej mi na duszy[emoji4]Mysia 1992 cieszę się że wszystko ok a zabiegiem się nie martw na zapas bo może się okazać że nie bd wcale potrzebny[emoji6]AmMaWi my już mamy 3pare bucików z szyna teraz mamy 15 rozmiar ale mam nadzieję że wytrzyma synek jeszcze pół roku w tych bucikach i dopiero za ten czas kupimy nowe ma jeszcze jakiś centymetr i troszkę luzu i bd 3 para do kolekcji bo mamy już 9i12cm buciki schowane a te są 3
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom