reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

Evvvve super,że mała jest zdrowa!!! Zajrzyj do nas czasami ;)
My jutro jedziemy na kontrole, trzymajcie za nas...

reklama
hejka. Evvve super, ze malutka zdrowa.
czekamy na wiesci jak sie mala rozwija.
kaja trzymam kciuki :) my mamy wizyte w srode

Dziewczynki trzymam za Was wszystkie kciuki. Napiszcie koniecznie co powiedział lekarz. My wizyte mamy dopiero w kwietniu :) Kalinka mój teśc juz przygotował wszystko na przedłuzenie bucików Anusi :)

Dziewczyny u nas sukces!!! Pytam lekarza na ile ocenia stópki w skali 1-5, a On z uśmiechem na 5+. Bartuś odwzajemnił uśmiech, bo szynę mamy zakładać tylko na noc :) mało się nie popłakałam! stópki są tak dobrze ustawione, że aż hiperkorekta! kolejna wizyta w lipcu i pomyślimy nad zwykłym obuwiem z zapiętkami. ale mamy nie odpuszczać, bo były przykre przypadki z ponownym nacinaniem ścięgien. Oj, z perspektywy czasu widzę, że opłacało się pomęczyć z tą szyną...a początki były okrutnie trudne!

Kaja super !!! Bardzo sie ciesze, ze macie juz to wszystko z głowy. U mnie pewnie szyna bedzie do czerwca. tak powiedział nam lekarz na poprzedniej wizycie. Gdyby mialo byc dłuzej to kazałby kupic nowe buciki a tak to stwierdzil, ze sie nie opłaca :0 takze Anusia nad morze pojedzie jak dama :) kaja swietny pomysł z ta skalą :), Ze tez ja nie wpadłam na ten pomysl. Ale 14 kwietnia tez o to zapytam :)

Kalinka czekamy z niecierpliwoscia na wiadomości :) Wiecie co dziewczyny patrzac na to wszystko to dochodze do wniosku, ze dla nas kazda wizyta u lekarza to możliwość usłyszenia słów "mozecie panstwo nie zakładac szyny" schoweac głeboko do szafy i o niej zapomniec :)

reklama
Magda masz rację! I prędzej, czy później usłyszymy te słowa. To jest "plus" w SKS, że można je wyleczyć! Uwierzcie mi, jak bywamy w szpitalu z Bartusiem i widzę inne chore dzieci np. bez rączek, nóżek itp. to dziękuję Bogu, że nas tylko to spotkało

Do góry