reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

kalinka myślę, że można spróbować probiotyk, nie zaszkodzi a może pomóc. ostatnio widziałam mleko modyfikowane z probiotykiem, chyba Bebilon, może coś takiego pomoże? no faktycznie u Was nowe buciki to bez sensu, oby się udało od nich uwolnić. a myślisz o rehabilitacji Małego? ja oprócz masażów mam zamiar zapytać lekarza jak jeszcze można rehabilitować (mi pomagały lampy) i może na basen się zapiszemy.

reklama
kaja jesli chodzi o zmiane mleka to nie da rady bo maly pije bebilon pepti.
a nad rehabilitacja sie nie zastanawialam dopiero jak pojade na kontrole to bede rozmawiac z profesorem.
ostatnio nam powiedzial, ze dla niego najlepsza rehabilitacja jest jak chodzi i siada na nozkach to wtedy ta stopka sama sie cwiczy w odpowiedni dla niego sposob. nad basenem tez sie zastanawialam, ale u nas ten basen nieciekawy.
a od wczoraj mamy temperature i rozwolnienie i wychodza dwie dolne dwojki. co on sie nameczy z tymi zabkami.

Kalinka mam pytanie a jak Twój teść przedłuyzył buciki małemu ? Masz moze jakies zdjęcie na którym widac jak to jest zrobione ? Mój teść pracuje w firmie produkującej buty, wiec pomyslałam, ze moze i on bedzie potrafił przerobić buciki :)

magda to mojego brata tesc :) zobacze czy mam jakies zdjecie przerobionych i ci wysle a jak nie bede miala to zrobie i wysle. u nas jego syn ma siodlarz i sodla robia i tacy sa ze umieja wymyslic :)
podaj meila to postaram sie jak najszybciej wyslac.

Kalinka wysłałam Ci adres na poczte prywatna :) Jestem ciekawa jak to wyglada :) Mój tesc tez jest złota raczka takze mam nadzieje, ze bedzie potrafił przedłuzyc buziki :)

Kalinka, mam nadzieję, że te problemy z brzuszkiem są chwilowe i towarzyszą ząbkowaniu ;)
Wiem, że wasze buciki zapinane są jak sandałki, ale nurtuje mnie pytanie czy mały nie próbuje ich odpinać? myślę, że Bartuś jak podrośnie nie będzie miał problemu z rzepami:) a tak w ogóle chyba polubił buciki :) od kilku dni po kąpieli przed mleczkiem sam po nie sięga!!! chyba kojarzy je z kolacją i snem ;) Mój mąż aż się popłakał jak to zobaczył:szok:

kaja moj maly nie odepnie sam butow bo te zapiecia dobrze trzymaja.
a fajnie, ze maly przyzwyczaja sie do butow. moj jeremi tez nosi je w raczce i wieczorem sam potrafi podac zebym mu zalozyla przed snem :)
magda fotki postaram sie dzisiaj wyslac, bo wczoraj mialam zrobic foto ale maly zasnal.
u nas okropny dzien, chlopcy zlapali wirusa i stas wymiotuje i obaj maja rozwolnienie. dalam leki i mam nadzieje, ze dzisiaj minie.

reklama
kalinka współczuje, dużo zdrówka życzymy chłopcom! oby szybko wrócili do siebie:
elwiwas i jak te łuski, jak Dorian je znosi??? dzięki za link!!!

Do góry