reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

Postaram się jutro nagrać tego mojego żywiołka ☺.
Masz na 3 dziurkę? Bardzo dużo, od początku miałam na drugą. Ciekawe jak u pozostałych dziewczyn. Z butami nadal się wacham bo nie wiem jak zniosą takie brzydkie czerwone odgnioty u córci.
Mysia1992 jak tam u Ciebie?

reklama
Tzn wczoraj dałam na3 dziurkę ale w nocy zmieniłam na 2 i się budzil co chwilę bo miał tą sztywna szynę założona zaraz wstawię zdjęcie jak miał od początku a jak ja mu zmieniłam na 3 dziurke

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

1516650295-fcbdb0912f5a78dc-aaaaaa.jpeg
tak miał od samego początku ustawiona czyli na 2 dziurke

1516650342-6744e71df198d585-aaaaaa.jpeg
a tak ma na 3 dziurkę i wczoraj jak tak miał to było ok nie protestował a jak zmieniłam mu na 2 dziurke to już się budzil i plakal

Witam.Mam synka z prawą stopką końsko szpotawą.Na początku leczliśmy się w Lęborku tu gdzie mieszkamy.Mieliśmy aż 10gipsów i żadnych efektów.Uciekliśmy do Gdańska.I tam się leczliśmy.Znowu gipsy tenotomia i gipsy.Teraz mamy szynę na noc.Ostatnio byliśmy w Łodzi na konsultacji u innego lekarza.Wszystko jest O.k.Z całego serca POLECAM dr.Pruszczyńskiego z Łodzi.

Witam ;-)
Kochani powiem Wam, że ja chyba za bardzo panikuje. Dzisiaj się popatrzylam przez dłuższy czas na synka stopkę. I zobaczcie on chyba tak już ma, że tak sobie staje, bo mamy prawe SKS, a w dniu dzisiejszym to synek dużo gorzej staje na nozce zdrowej lewej, więc chyba taki jego urok ;-) mąż mi mówi że jest wszystko ok i żebym dała spokój, bo jest ok synek staje na całej pięcie itd. Dajcie znać co sądzicie o zdjęciu ;'

Załączniki

• Screenshot_2018-01-26-22-01-41-1.png
    Screenshot_2018-01-26-22-01-41-1.png
    61 KB · Wyświetleń: 193
Mysia1992 uwierz mi że nie tylko ty wariujesz bo ja też zaczęłam schizowac bo synek od kilku dni jak staje i patrzy np w bajkę to często SB skręca lewa stopkę do środka tzn robi podobnie jak twój synek a po chwili staje już normalnie albo np opiera się na łóżku i SB wygina te stopki w każdą stronę powiem ci że wydaje mi się że robią tak specjalnie i szczerze gdyby nie to że mój synek ma SKS to bym w życiu na to uwagi nie zwróciła i to chyba po prostu siedzi mi w głowie i teraz jak tylko widzę że synek coś nie tak robi ze stopami to odrazu panikuje i myślę że ma nawrót. A co do twojego synka wydaje mi się że to specjalnie tak robi albo mu tak wygodnie tym bardziej że zdrowa stopę układa tak samo

Mysia1992, Milenka887 zawsze będziemy mieć schizy. Ja staram się podchodzić spokojnie u mnie teraz mąż schizuje ☺. Milenka887 nie udało mi się narazie nakręcić filmiku. Jak widzi telefon to w 5 sekund biegnie go zabrać.

reklama
1517002180-3e934dd0b23332f6-aaaaaa.jpeg
a tak też często robi a mnie to po prostu przeraża jak widzę jak on SB te paluszki zawija do środka chociaż zdrowe cięcie też tak robia ale u niego jak widzę jestem przerazona

Do góry