reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

My bd zamawiać w Poznaniu w przychodni dr Napiatka tam jeden pan robi szyny buty itd koszt samej szyny tej składanej bez bucików wynosi 250zl

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo bym prosiła o fotkę, jak będziesz ją miała. Jaki jest koszt takiego urządzenia?
AmMaWi ciekawe, czy to by pasowało do butów naszych dzieciaczków...

1497906145-aaaaaa.jpeg
tak jak zaznaczyłam strzałki na niebiesko to tak się układają buciki i ona się składa w tych miejscach co na czerwono zaznaczyła czyli składa się w tak zwana literę Z jak dziecko się bd kładło na boku to wtedy w literę z się bd składać tą szyna ale buciki bd ustawione tak jak w normalnej szynie niestety nie umiem inaczej wytłumaczyć a nie znalazlam linka z tą szyna[emoji53]

Sylwek 0512 jeżeli macie przykręcane buciki tak jak u nas na zdjęciu to myślę że powinno pasować koszt takiej szyny bez bucików to 250zl w Poznaniu

Oczywiście jak tylko bd mieli już tą szynę to spróbuje zdjęcia porobić jak synek bd miał na noc założona i wstawię na pewno

PONAWIAM PYTANIE:
Witam Kochani :* pytanie do rodziców dzieci które już chodzą. Chodzi mi o to czy jak Wasze dzieciaczki stawiają stopę to czy palce tej stopy uciekają do wewnątrz. U nas synek chodzi ślicznie całe nóżki stawia prosto i cala nozka dotyka podłoża tylko podczas chodzenia same paluszki szczególnie duży idzie do wewnątrz, a tak to reszta super. Proszę o odp. jak to u Was wygląda ;)

U mnie córcia wczoraj skończyła 9 miesięcy i narazie zaczęła tylko stawać przy meblach. Nóżki rozstawia szeroko, ale wydaje mi się że to normalne. Milenka887 podeślij proszę nr telefonu i kontakt do miejsca gdzie zamawiasz buciki. My będziemy wymieniać w lipcu i chętnie na taką wymienię. Ty masz buciki na rzepy czy sznurowane?

AmMaWi my mamy sznurowki i pasek podeślę pod wieczór nr tel ok bo teraz nie mam mozliwosci

reklama
Strona internetowa ortopedia.biz.pl wejdź na tą stronę tam jest kontakt do nich tylko to jest w Poznaniu Ortop spółka zoo

Do góry