Carolans myślę, że my mamy taki sam tok rozumowania i wiemy w czym sęk, ale widocznie niektórzy nie widzą w swoim chamskim zachowaniu problemu
Ciekawe jak Wasi dziadkowie zachowują się w środkach komunikacji miejskiej, raczej tego nie wiecie
I czy o nich też się wyrażacie w taki sposób?
Dlaczego tylko ciężarna ma prawo wybuchnąć? Starsi ludzie nie mają takiego prawa? Owszem są ludzie i ludziska, ale ludziska można zwalczyć dobrem i kulturą, przyniesie to o wiele lepszy skutek niż podobne zagrywki z naszej strony.
Też jestem teraz osobą ciężarną, właściwie każdego dnia jeżdżę autobusem i jak widzę kogoś bardziej potrzebującego to dlaczego mam nie ustąpić? Dlatego, że jestem w ciąży i mi się należy?
Piszecie o paniusiach około 50-tki w futerkach itp, a czy np. osoba chora nie ma prawa elegancko wyglądać, tylko ma założyć jakieś stare szmaty i wzbudzać litość
Na niektóre osoby lepiej w ogóle nie reagować, wkrótce będziecie matkami i chcecie dać taki przykład dzieciom, żeby na chamstwo odpowiadały chamstwem
Do niczego dobrego to nie doprowadzi, ale to Wasza sprawa, tylko, żebyście później nie musiały płakać z tego powodu i, żebyście nie miały pretensji do całego świata.
Beacie się nie dziwię, mogła się zdenerwować, ale to co pisze
jestesaniolkiem, że tylko szuka pretekstu do awantury, bo nie chce się w domu wyładowywać to już przegięcie. Podstawianie nogi starszej osobie co zrobiła
artystka to też zachowanie karygodne
A co jeśli kobiecinie by się coś stało? Też byście się hormonami tłumaczyły
Lepiej czasami przemyśleć co się robi i co się mówi, a już tym bardziej co się pisze na forum publicznym, bo mam wrażenie, że obie jesteście z natury mocno sfrustrowane