reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starsi ludzie i ciężarne w autobusie...

ja wiem jedno..ludzie, którzy sa złoscliwi..i w taki sposób sie zwracają..- to czysta zazdrosc..to niepsełnienie..Na takich z góry, z kpiącym uśmiechem.. :p

reklama
Ja Cię podziwiam Tuska, bo jak jabym usłyszała coś takiego na swój temat, to cały autobus by usłyszał co o nich myślę a kutwa to za mało powiedziane. Niestety bardzo do wszystkiego podchodzę emocjonalnie i obie babcie byłyby biedne- nie potrafiłabym siedzieć cicho. Chyba, żeby mnie zamurowało - ale to rzadkość- raczej pyskata jestem i głosno mówie swoję zdanie ;)

wiesz co Ewa ja tez jestem pyskata ale zamurowalo mnie ... nigdy bym sie nie podziewala ze ludzie moga cos takiego sobie uroic ....

ale teraz pelen pozytyw ... jechalam kilka razy autobusem i pelne zaskoczenie .... panowie ustepowali mi miejsc (za co bardzo im dziekuje ;)) naprawde to bylo milutkie .... ;D

A mnie ostatnio w aptece ochroniarz prawie za fraki dociągnął na początek kolejki :) Chciałam stać uczciwie, bo przecież w aptece to pewnie sami chorzy. A ten na mnie prawie nakrzyczał, że bardzo proszę, ma pani pełne prawo, dlaczego pani nie idzie na początek kolejki. Nawet mi nie dał dojść do słowa ;D

co do apteki to nie spotkalam sie z milym zaskoczeniem ... po wyjsciu ze szpitala a to bylo kolo 5 miesiaca juz widac bylo ze mam brzuszek ... stalam po leki rozkurczowe ... W nocnej aptece jak to zwykle bywa wielka kolejka stalam i nawet nikt mi nie zaproponowal zebym stanela na przod ... ale najlepsze jest zakonczenie tej opowiesci ... bo prawie dochodzac do kolejki zemdlilo mnie (zrobilo mi sie tak szybko niedobrze ze nawet nie zdazylam wybiec) a ludzie oj to pani jest w ciazy ... trzeba bylo powiedziec ... ble ble ble puste gadanie ....

Wy to macie szczęście dziewczyny!!!!!! Ja kończe 8 miesiąc i nikt nigdy mi nawet nie zaproponował. A naprawdę brzuszek z dnia na dzień mam większy. Niewiem może mi źle z oczu patrzy??? ;)

hehe nie martwcie sie dziewczyny ... :) ja dzis niestety nie mialam szczescia w autobusie i jak to najczesciej bywa stalam z swoim kochanym brzusiem a ludziska tylko robili tak ::) "czyli walali glupa" ;D no coz ... takie sa realia ;)

to ja mialam dzisiaj więcej szczęścia, ale w tym celu wykorzystałam inny gest
a mianowicie zatrzepotalam rzęskami i zapytalam sie: "misiu, zawieziesz mnie do pracy?" Mowie Wam - żadnego stania w busie ;) :) No ale nie mogę zbyt często męża naciągać na takie numery, a szkoda.....

masz szczescie ... my popierwsze nie dorobilismy sie jeszcze auta ... a po drugie moj maz ma do pracy 5 min od domku hehehe ;D wiec dobrze mu zrobi mini spacerek tym bardziej ze przez zime to oponki mu sie porobily i jest meska Uchatka - Brzuchatka ;)

reklama
Do góry