reklama
Dokładnie kobitki@Daraa_94 znam te uczucie- z jednej strony cieszysz się, a wewnętrznie deprecha Cię dopada każda z nas prędziej czy później doczeka się dzidziusia, i trzeba w to mocno wierzyć ❤
@Daraa_94 pomysl sobie tak niech juz wszyscy maja z rodziny a twoje najmłodsze to będzie najbardziej rozpieszczane. Jak byś miała w podobnym wieku to wszyscy by porownywali a to twoje nie robi tego bo moje juz robi nienawidzę takich typu komentarzy. Przyjdzie kolej na nas wszystkie trzeba wierzyć a jak nie to zawsze można skorzystać z ifv
Daraa_94
Fanka BB :)
Jak najbardziej, ciekawe jaka jutro będzie kreseczka myślę, że pojutrze powinna być taka jak kontrolna. Działaj kochana [emoji3531]
Dziwczuny moj tet owu z przed chwili. Dzis dopiero 13 dc. Czyzby owu juz sie zblizala?Zobacz załącznik 1067925
Tak zbliża się kiedy robiłaś rano czy teraz z wieczora? Jutro zrób rano wieczorem możesz ewentualnie popołudniuDziwczuny moj tet owu z przed chwili. Dzis dopiero 13 dc. Czyzby owu juz sie zblizala?Zobacz załącznik 1067925
Verona26
Robiłam teraz wieczorem [emoji4]Przed chwila [emoji4] jest taka sama jak kontrolna [emoji4] śluz już mam płodny bo cały dzień to czuje [emoji4] Jutro zrobię rano i wieczorem też bo popołudniu nie dam rady w pracy jestem do 19 [emoji4]
Tak zbliża się kiedy robiłaś rano czy teraz z wieczora? Jutro zrób rano wieczorem możesz ewentualnie popołudniu
Daraa_94
Już się nie mogę doczekać tego endokrynologa mam nadzieję, że coś pomoże... Jutro badanie nasienia męża znowu stres [emoji85] a mówią, że starania o dziecko są łatwe proste i przyjemne
A to też prawda, najbardziej mnie śmieszy jak dziecko jak z początku roku drugie z końca więc wiadomo, że trochę minie czasu zanim dorówna pierwszemu [emoji2356]
A to też prawda, najbardziej mnie śmieszy jak dziecko jak z początku roku drugie z końca więc wiadomo, że trochę minie czasu zanim dorówna pierwszemu [emoji2356]
reklama
Verona26
Dzisiaj mezowi nie odpuszcze . Myślę że ten cykl będzie jakiś krótszy skoro mam już w 13 dc mam pozytywny to może w 16 będzie owu. Także bedzie normalny A nie jak poprzedni 43 dni [emoji848]
Jak najbardziej, ciekawe jaka jutro będzie kreseczka myślę, że pojutrze powinna być taka jak kontrolna. Działaj kochana [emoji3531]