reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

@Verona26 ja widzę ze ty tez jesteś na tym drugim forum tam strasznie dużo dziewczyn jest mają dużą wiedzę wiec myślę i ja też tam musze być hehe. A ten twój test wygląda mi na to ze jutro będzie pozytywny czyli może wieczorem kreseczka będzie mocniejsza od kontrolnej czyli owu ci wypadnie środa

reklama
Zrobisz badania i będziesz wiedziała na czym stoisz [emoji4] Nie martw się będzie wszystko dobrze! Musi być! [emoji173][emoji7] Już niedługo się doczekasz [emoji4]
Już się nie mogę doczekać tego endokrynologa mam nadzieję, że coś pomoże... Jutro badanie nasienia męża znowu stres [emoji85] a mówią, że starania o dziecko są łatwe proste i przyjemne

A to też prawda, najbardziej mnie śmieszy jak dziecko jak z początku roku drugie z końca więc wiadomo, że trochę minie czasu zanim dorówna pierwszemu [emoji2356]

Tak ja piszę na 3 wątkach [emoji23][emoji23][emoji23] Myślę że będziemy działać dziś, jutro i pojutrze [emoji4] Może coś się uda [emoji4]
@Verona26 ja widzę ze ty tez jesteś na tym drugim forum tam strasznie dużo dziewczyn jest mają dużą wiedzę wiec myślę i ja też tam musze być hehe. A ten twój test wygląda mi na to ze jutro będzie pozytywny czyli może wieczorem kreseczka będzie mocniejsza od kontrolnej czyli owu ci wypadnie środa

Kochane a ja jutro mam prywatna wizytę bo chce wiedzieć jak moje endo 🙈 zobaczymy czy jest poprawa po tych "nadzwyczajnych" witaminach . Od sierpnia było 5mm potem 6mm max 7mm . Jutro idę 1szy raz po kuracji ziołowe 3mies i po tych witaminach kuracje miałam miesiąc aż się boje co mi powie .

Będzie dobrze! Trzymam mocno za Ciebie kciuki Kochana! [emoji173][emoji7]
Kochane a ja jutro mam prywatna wizytę bo chce wiedzieć jak moje endo [emoji85] zobaczymy czy jest poprawa po tych "nadzwyczajnych" witaminach . Od sierpnia było 5mm potem 6mm max 7mm . Jutro idę 1szy raz po kuracji ziołowe 3mies i po tych witaminach kuracje miałam miesiąc aż się boje co mi powie .

Kochane a ja jutro mam prywatna wizytę bo chce wiedzieć jak moje endo 🙈 zobaczymy czy jest poprawa po tych "nadzwyczajnych" witaminach . Od sierpnia było 5mm potem 6mm max 7mm . Jutro idę 1szy raz po kuracji ziołowe 3mies i po tych witaminach kuracje miałam miesiąc aż się boje co mi powie .
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ❤duża siła w nas więc musi być dobrze !

Ania daj znac jak po wizycie! [emoji1695][emoji1695]
Wizytę mam o 19.40 ale już zabukowalam monitoring na przyszły miesiąc tu w UK robią od 5go dnia cyklu do ostatniego !!!! Co drugi dzień tak mnie to cieszy jakbym 6ke w totka wygrała ze mam monitoring od przyszłego miesiąca cały miesiąc i tez w tym będzie obserwacja endo 😊😊😊

Wizytę mam o 19.40 ale już zabukowalam monitoring na przyszły miesiąc tu w UK robią od 5go dnia cyklu do ostatniego !!!! Co drugi dzień tak mnie to cieszy jakbym 6ke w totka wygrała ze mam monitoring od przyszłego miesiąca cały miesiąc i tez w tym będzie obserwacja endo [emoji4][emoji4][emoji4]

Ania super, ze taki sukces! Teraz czekac na wizyte ;)

Ja sie Musze zabrac w sobie Ci wiadomosc wyslac :p

reklama
Do góry