Dziś taka fota mi się napatoczyła sporo wniosła i od teraz będę też obserwować szyjkęTo jedziecie ze wszystkim czasowo tak jak my To co ważne nie zawsze przychodzi łatwo jak to się mówi i tego trzeba się trzymać
Żałuję, że zostało mi jeszcze 10 dni do terminu @, albo 7 dni w sumie, bo owulacja była na pewno wcześniej, sądząc po opuszczeniu szyjki i wzroście temp. od 30-31.12,czyli de facto wtedy kiedy miała być owulacja Trzeba czekać, już dawno obiecałam sobie, że do czasu 1 dnia po terminie @ nie będę robiła testów i tego muszę się trzymać.
reklama
kobieta90
Fanka BB :)
Miałam zawias i to samo napisałam co Ty [emoji23] zmęczona jestem okropnie dzisiaj.Kochana, takie guzki pojawiają się często co miesiąc. Dlatego piersi należy badać kilka dni po miesiączce, gdyż później nasze hormony mogą powodować powiększenie gruczołów, co jest odczuwalne jak guzki. Ja już tak miałam kilka razy w fazie poowulacynnej. Aż mąż bał się jak dotykał i śmiał ze mnie, że mam całe piersi w gulkach haha
bleucoco
Haha Mnie męczy ten katar, ledwo żyję!Miałam zawias i to samo napisałam co Ty [emoji23] zmęczona jestem okropnie dzisiaj.
bleucoco
Mi się to zazwyczaj sprawdzało! Tzn. jak regularnie badałam po @ (w trakcie krwawienia było to dla mnie bardzo nieprzyjemne, więc zaczynałam już po krwawieniu, ale jeszcze w trakcie plamienia po @), to wyraźnie odczuwałam uniesienie w czasie płodnym, czasem nie mogłam dosięgnąć, dodatkowo wilgotność i rozmiękczenie. To samo było w tym miesiącu, ale szyjka opadła już na dzień przed przewidywaną owu, więc wydaje mi się że była wcześniej. Wtedy też zaczęła podnosić się tempka.Dziś taka fota mi się napatoczyła sporo wniosła i od teraz będę też obserwować szyjkę Zobacz załącznik 1064058
ALE żeby nie było zbyt nudno w tym miesiącu mimo tygodnia przed terminem @ szyjka jest ułożona tak bardziej w połowie i nie jest twarda tylko taka półmiękka.
Niestety rozwarcia szyjki nie jestem w stanie do tej pory określić. Chyba mam ją zawsze dosyć „mięsistą” i musiałabym włożyć tam czubek palca głębiej, a tego nie chcę robić
To może to wreszcie ten moment!!! trzymam kciuksy za WAS i dwie krechyMi się to zazwyczaj sprawdzało! Tzn. jak regularnie badałam po @ (w trakcie krwawienia było to dla mnie bardzo nieprzyjemne, więc zaczynałam już po krwawieniu, ale jeszcze w trakcie plamienia po @), to wyraźnie odczuwałam uniesienie w czasie płodnym, czasem nie mogłam dosięgnąć, dodatkowo wilgotność i rozmiękczenie. To samo było w tym miesiącu, ale szyjka opadła już na dzień przed przewidywaną owu, więc wydaje mi się że była wcześniej. Wtedy też zaczęła podnosić się tempka.
ALE żeby nie było zbyt nudno w tym miesiącu mimo tygodnia przed terminem @ szyjka jest ułożona tak bardziej w połowie i nie jest twarda tylko taka półmiękka.
Niestety rozwarcia szyjki nie jestem w stanie do tej pory określić. Chyba mam ją zawsze dosyć „mięsistą” i musiałabym włożyć tam czubek palca głębiej, a tego nie chcę robić
Ja jeszcze przed OWU więc jestem jakaś spokojniejszaa jak zbliża się termin@ to zaczynam świrować
Verona26
Miecz doby. Ale dziś 3 dc i on nad jest. Cały czas taki sam i jakby tam lekko ciągle ta pierś [emoji58]
Kochana, takie guzki pojawiają się często co miesiąc. Dlatego piersi należy badać kilka dni po miesiączce, gdyż później nasze hormony mogą powodować powiększenie gruczołów, co jest odczuwalne jak guzki. Ja już tak miałam kilka razy w fazie poowulacynnej. Aż mąż bał się jak dotykał i śmiał ze mnie, że mam całe piersi w gulkach haha
bleucoco
To mamy tak samo z tym świrowaniem haha Chociaż mi już etap świrowania negatywnego minął, mam nadzieję że bezpowrotnieTo może to wreszcie ten moment!!! trzymam kciuksy za WAS i dwie krechy
Ja jeszcze przed OWU więc jestem jakaś spokojniejszaa jak zbliża się termin@ to zaczynam świrować
bleucoco
3 dc to wcześnie! Trzeba odczekać ze 3 dni po całkowitym zakończeniu miesiączki i dopiero wtedy badaćMiecz doby. Ale dziś 3 dc i on nad jest. Cały czas taki sam i jakby tam lekko ciągle ta pierś [emoji58]
reklama
Anna 1988
Młoda jesteś może to po prostu torbiel. Ale lepiej sprawdzić.
Kurde trochę się zdenerwowalam, że coś mi jest. Masz rację, w sumie co on mi powie. Nie wymaca co to. Mega się denerwuje tym i moje się że będzie coś poważnego co ni4 pozwoli mi mieć dziecka [emoji26][emoji25]