reklama
Verona26
Fanka BB :)
Tak Ci się zaczyna @?
Zaczęły się brązowe plamienia. Nadchodzi @
Marchewka20
Zaciekawiona BB
Dziewczyny wiem może głupie pytanie ale jak czujecie że szyjka się obniżyła lub coś innego bo nie wiem o co chodzi?
Chyba jakaś głupia jestem
kobieta90
Czasami tak. To znaczy, że dostanę jutro @, więc był cykl 28- dniowy. Kuzyn przywiózł z Belgii aplikatory Conceive plus, zobaczymy co wyjdzie w tym cyklu.Tak Ci się zaczyna @?
kobieta90
Raczej w ciąży jest wysoko i jest zamknięta.Dziewczyny wiem może głupie pytanie ale jak czujecie że szyjka się obniżyła lub coś innego bo nie wiem o co chodzi?
Chyba jakaś głupia jestem [emoji23]
kobieta90
@Marchewka20 przepraszam, zaś źle odczytałam post [emoji23]
Wesoła_Aga
Dziewczyny wiem może głupie pytanie ale jak czujecie że szyjka się obniżyła lub coś innego bo nie wiem o co chodzi?
Nie martw się, ja też nie umiem tego badać. Dla mnie jest ciągle tak samo
Cześć dziewczyny. Ja z mężem staramy się o dziecko w sumie dopiero 2 cykl. Nigdy zbytnio nie obserwowałam swojego ciała by móc zauważyć jakieś pierwsze objawy. Oprócz kalendarza miesiączkowego w aplikacji, gdzie wpisywałam początek i koniec okresu przez ponad 5 lat. Teraz w prawie wszystkim mogłabym zobaczyć objaw ciąży. Nic by niepokoiło gdyby nie to, że w pierwszym cyklu starań okres dostałam w 22 dc. Nie wiedziałam co się dzieje. Po za tym okres był mniej obfity i skończył się po 4 dniach. Zawsze, ale to zawsze trwa u mnie 5 dni. Test wyszedł negatywny. Z tego co widzę średnia liczba dni mojegocyklu trwa 30 dni. Nie mam super regularnie, ale zwykle dostawałam okres 26,27dc albo później. Nigdy wcześniej. Od tego czasu z tyłu głowy mam to coś, że coś może być nie tak. Trochę się denerwuje w tym cyklu, ale nie ciążą, a jakimś problemem z hormonami. Niestety mieszkam w UK. Tu ciężko o wizytę kontrolną u ginekologa. No chyba, że umierasz już z bólu. Urlop w Polsce w okolicach Marca. Zostało mi czekać. Został tydzień do miesiączki. Niedługo przyjdzie pora na test. Czas pokaże. Trzymam za Was kciuki, a wy trzymajcie za mnie!
PS dołączam w załączniku dziennik cykli za 2019
PS dołączam w załączniku dziennik cykli za 2019
Załączniki
Kasiam13161
Tak dziewczyny musimy się trzymać razem i wspierać, A napewno nam się uda musi. Ja się staram 3 lata i już mi ręce opadają z miesiąca na miesiąc jak tylko zobacze@Znam dobrze to. Mi teraz mija rok starań a wygląda to jak wieczność. Też już trace nadzieje, że cokolwiek coś z tego będzie. Ciągle miesiąc w miesiąc jest klops.
Dużo siły dla Ciebie i wytrwałości!
reklama
Kasiam13161
Ja również mam pcos i raczej cykle bezowulacyjne chociaż w ostatnim jakby coś było bo miałam ból podbrzusza ale test wyszedł negatywny. Ale gin nie dała mi żadnych leków ani nic tylko muszę zrobić badania hormonalnePrzy PCOS mogą być niewiarygodne, to trzeba samemu sprawdzić czy np nie są non stop negatywne albo non stop pozytywne. U mnie nie działały zawsze dlatego, że dużo siusiam i zawsze mam rozwodniony mocz. Musiałam się bardzo męczyć żeby nie robić siku tyle czasu, żeby na teście coś wyszło
Ja przy PCOS mam owulację, nawet jak 1,5 roku nie miałam @ to na monitoringu wyszła dojrzała komórka jajowa, także ten organizm to zawsze jedna wielka niewiadoma