reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Testy 25 i 26dc, beta również w 26dc. Przy cyklach mniej więcej 26dniowych. Pewnie gdyby nie to, że wczoraj był Sylwek spokojnie bym sobie czekała na @ lub ll kreski ;)
To bardzo wczesna ciąża napewno dlatego taka mała beta. Ja mam 35 dc, w 29, 31 i 34 dc testy negatywne. Dziś 35 dc a okresu dalej nie mam. Jutro dla świętego spokoju skoczę na betę i chyba wizyta u gina żeby sprawdzić co się dzieje. Jestem po odstawieniu antykoncepcji.

To bardzo wczesna ciąża napewno dlatego taka mała beta.
Zdaję sobie sprawę właśnie. Dlatego jutro sprawdzę czy przyrasta. Nie nastawiam się w tym momencie jakoś bardzo. Zwłaszcza, że mam chyba tym razem więcej obaw niż przy poprzednich dwóch ciążach.
Jestem po odstawieniu antykoncepcji.
I pewnie dlatego tak to długo trwa, organizm się wyreguluje a potem będzie już ok

reklama
A uciekając od testów i badań... miała któraś z Was plamienie lub różowy śluz kilka dni po miesiączce? U mnie to nowum i boje się że dostałam jakiejś infekcji😟🥺

Do góry