reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Kobietki widzę, że nie tylko ja tu czekam U mnie 28 dc. Jutro udało mi się wkręcić do lekarza może coś poradzi na te moje miesiączki będące plamieniami, bo to się lekko dziwne robi.
Szkoda Verona, że test bielutki. Zaczekamy razem na @
Verona26
Będziemy czekać, a później znów weźmiemy się do roboty! Kiedyś w końcu się uda [emoji4]
Kobietki widzę, że nie tylko ja tu czekam U mnie 28 dc. Jutro udało mi się wkręcić do lekarza może coś poradzi na te moje miesiączki będące plamieniami, bo to się lekko dziwne robi.
Kasiam13161
Ja chociaż to 25 dc ale już się nie mogę doczekać to tak czekam na niego bo cie iść na badania ja będę miec@ ale zobaczymy jak to będzie trochę się obawiam że dostanę w święta już by już była tragedia, ale nic nie wiadomo z tymi moimi miesiączkami
Kasiam13161
Jasne że tak musi w końcu nie, ja w tym cyklu muszę zakupić testy owulaxyjne i zobaczyć czy teraz będę mieć jakieś objawy i czy będzie. To jest strasznie denerwujące jak się cze A tu wszystko idzie tak żeby nie było. Verona musimy myśleć że nie chce A się starać coBędziemy czekać, a później znów weźmiemy się do roboty! Kiedyś w końcu się uda [emoji4]
Aklime
Ja kupilam testy na allegro, kosztuja grosze wiec mozna testować i testowacJasne że tak musi w końcu nie, ja w tym cyklu muszę zakupić testy owulaxyjne i zobaczyć czy teraz będę mieć jakieś objawy i czy będzie. To jest strasznie denerwujące jak się cze A tu wszystko idzie tak żeby nie było. Verona musimy myśleć że nie chce A się starać co
Kasiam13161
A no pewnieczego to w necie nie maJa kupilam testy na allegro, kosztuja grosze wiec mozna testować i testowac
Verona26
Hahahah [emoji16] Dobre! Minie kilku dni nic się nie ani. Tzn nie pamiętam snów WGL. Spałam dzisiaj 11 h. Ledwo zwloklam się z łóżka. Porażka wczoraj o 20 spać poszłam. Normalnie to do mnie nie podobne.
Znowu mi się śnił test ciążowy taki jak owulacyjny i miałam na nim chyba z 10 kresek. Chory łeb...
reklama
Daraa_94
Ja mam teraz ranna zmianę wstaje o 5 ale cały tydzień 20.30-21.30 ja już w łóżku. Mąż w szoku [emoji23] lubię pospać ale ten tydzień to porażka.Hahahah [emoji16] Dobre! Minie kilku dni nic się nie ani. Tzn nie pamiętam snów WGL. Spałam dzisiaj 11 h. Ledwo zwloklam się z łóżka. Porażka wczoraj o 20 spać poszłam. Normalnie to do mnie nie podobne.