reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Działaj działaj. Ja też nie mam bardzo regularnych cykli. Różnie bywa od 27-32.l, ale kiedyś potrafiłam mieć nawet 45 dniowe cykle. Jeżeli mówisz że jest 18 dc to może akurat ta miesiące powinnaś dostać szybciej np po 30-32 dniach. Wtedy daty by się zgadzaly [emoji4]
No zobaczymy jak to będzie. Pisałaś że dopiero zaczynasz starania byłaś u gin na jakiś badaniach coś.

reklama
Nie byłam. W sumie w środku cyklu to była spontaniczna decyzja. Zobaczymy co będzie. Jak mi się nie uda po 3 cyklu zajść wtedy pójdę porobić badania. Byłam pół roku temu to wszystko było w porządku. Także zobaczymy jak to będzie [emoji4]
No zobaczymy jak to będzie. Pisałaś że dopiero zaczynasz starania byłaś u gin na jakiś badaniach coś.

Nie byłam. W sumie w środku cyklu to była spontaniczna decyzja. Zobaczymy co będzie. Jak mi się nie uda po 3 cyklu zajść wtedy pójdę porobić badania. Byłam pół roku temu to wszystko było w porządku. Także zobaczymy jak to będzie [emoji4]
Rozumiem to Nic się nie musisz jeszcze przejmować daj sobie czas i zobaczysz czy sie uda, życzę Ci żebyś nie musiała długo czekac

Witam w 7dc ;) dzień ogólnie okropny, głowa boli, zapomniałam tel do pracy... Ogolnie ostatnio jakoś nie lubię chodzić do pracy, chętnie bym zmieniła... ale licze, że w końcu kiedyś zajde w ciąże i zostawie ją 😂

Ja dzisiaj 19 dc, bolał mnie brzuch kilka dni temu, myślałam że na owu ale temp nie wzrosła, teraz znowu mnie boli podbrzusze od wczoraj, nie wiem o co chodzi

U mnie 35 dzień cyklu i @ brak. Często boli mnie podbrzusze i mam wrażliwe same sutki [emoji23][emoji85] tydzień temu robiłam test i nie wiem czy czekać jeszcze czy robić kolejny. Nie chce się znowu rozczarować
U mnie dzisiaj 28 dc. Śluz płodny. Nie wiem co jest grane. Brzuch mnie już tak nie boli. Wczoraj pobolewal jak na owulacje. Nie wiem czy coś się rozlegulowalo czy jak? Brałam antybiotyk więc może być od tego. Staramy się cały czas ,a nóż się wszystko przesunąło i się uda. A Ty kochana rób ten test. Nie zwlekaj [emoji4]

Może też coś Ci się ten cykl rozregulowal [emoji4] Ja już sama nie wiem czystej przed okresem czy dopiero będę miała owulacje [emoji16] Galimatias u mnie się zrobił [emoji16]
Ja dzisiaj 19 dc, bolał mnie brzuch kilka dni temu, myślałam że na owu ale temp nie wzrosła, teraz znowu mnie boli podbrzusze od wczoraj, nie wiem o co chodzi

reklama
Hehe z pracą mam to samo. Myślę że decyzja o dziecku dobrze wpłynie na moja pracę i w końcu będę miała pretekst do jej zmiany. [emoji4]
Witam w 7dc ;) dzień ogólnie okropny, głowa boli, zapomniałam tel do pracy... Ogolnie ostatnio jakoś nie lubię chodzić do pracy, chętnie bym zmieniła... ale licze, że w końcu kiedyś zajde w ciąże i zostawie ją [emoji23]

Do góry