reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Przy takich długich cyklach ciężko wyliczyć Ale faza pisał na (od owulacji do okresu) trawa przeważnie 14 dni. A kalendarzyk prowadzisz? Bo przy braku boli owulacyjnych to tylko śluz może Ci powiedzieć kiedy jest owulacja. Ja mam bóle i śluz, czuje bardzo dobrze kiedy była owulacja.
No dzisiaj to jest 18 dzień A ja to mam dłuższe cykle po 35 dni A ostatnio to nawet dłuższe i sama zglupialam

Pochwalilam się na innej grupie, pochwałę się tez u Was [emoji4] bo jakby nie było to będzie moje pierwsze [emoji847][emoji847][emoji847]
IMG_2465.JPG

Przy takich długich cyklach ciężko wyliczyć Ale faza pisał na (od owulacji do okresu) trawa przeważnie 14 dni. A kalendarzyk prowadzisz? Bo przy braku boli owulacyjnych to tylko śluz może Ci powiedzieć kiedy jest owulacja. Ja mam bóle i śluz, czuje bardzo dobrze kiedy była owulacja.
Właśnie teraz mam taki śluz na owolacje ale trochę dni mi się nie zgadzają no chyba że teraz będę mieć wcześniej miesiączke, bo ostatnio to gdzieś mam w cały świat raz mniej raz dłużej. Jak się teraz nie dostanę do szpitala na badania to idę do innego gin bo oszaleje , tym moim okresem

reklama
Działaj działaj. Ja też nie mam bardzo regularnych cykli. Różnie bywa od 27-32.l, ale kiedyś potrafiłam mieć nawet 45 dniowe cykle. Jeżeli mówisz że jest 18 dc to może akurat ta miesiące powinnaś dostać szybciej np po 30-32 dniach. Wtedy daty by się zgadzaly [emoji4]
Na wszelki wypadek działam z mężem [emoji39]ale jakoś w to nie widzę że coś by mogło być

Do góry