reklama
Powtórz test w piątek- przewidywany termin @U mnie też biało
Byłam dziś w laboratorium zrobić trójkę tarczycową przed wizytą u Endo i miałam myśl żeby może też betę ale test rano wyszedł negatywny więc nie chce się za dużo nakręcać. W pierwszym cyklu starań zrobiłam chyba z 5 testów, co dwa dni bo okres się spóźniał.
W czwartek idę do gina, zobaczymy co powie
Powtórz test w piątek- przewidywany termin @ [emoji6]
MalyGosc
Fanka BB :)
A mi się dziś śniło, że robiłam test i wyszły 2 mocne krechy.. Może trzeba było się nie budzić [emoji848][emoji52]
Mi się śniło, ze był bojkot testu ClearBlue, ze oszukuje kobiety [emoji848][emoji848]
A właśnie mam go robić po niedzieli
Daraa_94
Oby Cię nie oszukał [emoji23] i były krechy jak malowaneMi się śniło, ze był bojkot testu ClearBlue, ze oszukuje kobiety [emoji848][emoji848]
A właśnie mam go robić po niedzieli
Aklime
Może proroczy senA mi się dziś śniło, że robiłam test i wyszły 2 mocne krechy.. Może trzeba było się nie budzić [emoji848][emoji52]
Daraa_94
We wrześniu mi się śniło cały ten wykres jak jest pecherzyk pęka i niby się wbija jajeczko [emoji23][emoji2356] także chyba nic z tego [emoji2368]
Może proroczy sen
reklama
Aklime
Mi wiele razy ciaza sie snila i tez nic...We wrześniu mi się śniło cały ten wykres jak jest pecherzyk pęka i niby się wbija jajeczko [emoji23][emoji2356] także chyba nic z tego [emoji2368]