reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Może jeszcze poczekaj, ale ja bym chyba nie wytrzymała j już zrobiła... [emoji16] Tym bardziej że jutro masz termin @ [emoji16] No.z ta tarczyca niestety jest ciężko. Ja niby wszystko z tarczyca ok. Więc z tym nie powinno być problemu... A jakieś objawy masz?

Pobolewa mnie brzuch, dzisiaj jakby kłuje nisko. Jestem zmęczona i śpiąca, zanim uregulowałam hormony tarczycy to robiłam drzemki po południu. Odkąd z tarczyca jest ok (biorę euthyrox 50) już nie spałam po pracy A teraz znowu, w poniedziałek tydzień temu zasnęłam w aucie (jako pasażer żeby nie było 😂🙈), gdzie raczej mi się to nie zdarza. A tak poza tym nic, nawet piersi mnie nie bolą

No to masz tak jak ja... Ale ja do miesiączki mam jeszcze jakieś 8-9 dni. Teraz przeglądałam kalendarzyk i w sumie mam tenokrss różnie od 27-31,32 dni... jak będzie w tym miesiącu nie wiem ale myślę że dostanę szybciej niż 20 grudnia bo owu czułam już w 15 dc. Póki co staram się nie nakręcac [emoji4] Ty ja żadnej senność i nie odczuwam Ale być może dlatego że ostatnio jestem mega wypoczęta (kończę l4) [emoji4]

W sumie to nie wiem jak to jest nigdy nic nie brałam, w sumie ja dopiero zaczynam więc ciężko mi stwierdzić. Być może też będę musiała się czymś wspomagać jak nie będzie efektów. Oby nie.. [emoji4] Ale mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji4]
Mysle ze szybko Ci sie uda, albo juz sie udalo:)

Tego właśnie nie wiem nikt i to jest straszne że człowiek tak bardzo tego chce, a nie może. Ci co nie chcą wpadają od razu... Ale może dlatego że oni o tym nie myśla, a nas blokuje psychika... hm? [emoji848]
To tez na pewno ma duzy wplyw, u mnie juz chyba wszyscy w kolo powpadali albo zaszli w 1cyklu 😂 ale ja wiedzialam ze u mnie to potrwa dluzej wiec juz wrzucilam na luz, najpierw unormowac cykl

Ja zawsze mówiłam że będę miała z tym problem bo w sumie nigdy się nie zabezpieczalismy Ale też nigdy nie szliśmy na całość. Dziwne że przed tyle lat nie wpadłam... Więc nie wiadomo jak to będzie z ta moja płodnościa
To tez na pewno ma duzy wplyw, u mnie juz chyba wszyscy w kolo powpadali albo zaszli w 1cyklu [emoji23] ale ja wiedzialam ze u mnie to potrwa dluzej wiec juz wrzucilam na luz, najpierw unormowac cykl

reklama
Do góry