reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Fajnie chociaż przeżyć to we śnie... [emoji4] Jak tam wgl się czujecie dzisiaj? Jakieś objawy doszły? [emoji4]

reklama
U mnie 26 dc, 9 dzien duphaston i wlasnie zauwazylam jakies plamienie wiec moze to juz @ sie rozkreca :) w sumie to byloby super bo ostatnie cykle 38-41 dni :) nigdy nie mialam krotkich, moze ovarin i ten dupek od tego cyklu jednak cos normują😃

A może implantacja? [emoji16][emoji173]
U mnie 26 dc, 9 dzien duphaston i wlasnie zauwazylam jakies plamienie wiec moze to juz @ sie rozkreca :) w sumie to byloby super bo ostatnie cykle 38-41 dni :) nigdy nie mialam krotkich, moze ovarin i ten dupek od tego cyklu jednak cos normują[emoji2]

A no to klapa... To życzę Ci szybkiego przyjścia @ i zaczecia Nowego cyklu z owocym finałem l[emoji173]
Dzieki 😗 na razie na nic sie nie nastawiam, tez nie celujemy w nic, po prostu co bedzie to bedzie, wyluzowalam juz :) a nie jak na poczatku wszystkie objawy sie znajdowaly i ile testow zrobionych xd

Moni prawidłowe podejście... Ja też staram się nie spinac. Jak nijakie pomysł objawy wpada do głowy to cały czas sobie powtarzam, kobieto "dłużej majty, i nie wkrwcaj" Pomaga! Od razu schodzę na Ziemię [emoji16][emoji16][emoji16] próbuje nastawiac się na okres, ale czy to wyjdzie... z dnia na dzień termin @ zbliża się wielkimi krokami [emoji16][emoji16]
Dzieki [emoji10] na razie na nic sie nie nastawiam, tez nie celujemy w nic, po prostu co bedzie to bedzie, wyluzowalam juz :) a nie jak na poczatku wszystkie objawy sie znajdowaly i ile testow zrobionych xd

reklama
Do góry