reklama
Verona26
Fanka BB :)
Hej [emoji4] Kiedy termin @? Fajnie że pozytywne nastawienie Cię nie opuszcza. Czułaś implantacje? Jakieś objawy? I jak to jest z tą temperatura? Bo nigdy nie mierzylam... powodzenia z testem! Trzymam kciuki [emoji4]
Hej dziewczyny, u mnie pierwszy cykl starań. Jutro chyba zrobię teścik jestem bardzo pozytywnie nastawiona, bo temperaturka ok. W dniu prawdolodobnej implantacji miałam jakieś 37
Przewidywalna @ piątek-sobota. Czytałam że jak jest implantacji to może być jednodniowy gorączka. Myślałam że to przeziębienie ale następnego dnia jak ręką odjął. Nic nadzwyczajnego nie czułam, poza ogólnym osłabieniem, tak jakby mnie cos pobierało...
Hej [emoji4] Kiedy termin @? Fajnie że pozytywne nastawienie Cię nie opuszcza. Czułaś implantacje? Jakieś objawy? I jak to jest z tą temperatura? Bo nigdy nie mierzylam... powodzenia z testem! Trzymam kciuki [emoji4]
Verona26
Ja właśnie od godz 20 dziś mam takie lekkie skurcze i tak nagle mnie zmorzylo... zabrakło mi sił. Jest 22 A ja leżę w lozko ledwo widząc... Nie wierzę! A spać chodzę codziennie gdzieś ok 1-2 W nocy. I właśnie zimno mi strasznie zmierzyła temperaturę 37.3 Ale nie wiem co to oznacza...[emoji848]
Przewidywalna @ piątek-sobota. Czytałam że jak jest implantacji to może być jednodniowy gorączka. Myślałam że to przeziębienie ale następnego dnia jak ręką odjął. Nic nadzwyczajnego nie czułam, poza ogólnym osłabieniem, tak jakby mnie cos pobierało...
Annsze93
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny !
U nas również 1 cykl starań i tak samo marzymy o cudownym gwiazdkowym prezencie dla bliskich. Niestety w niedziele test 11 dpo nie pokazał nawet cienia Mam zamiar powtórzyć jeszcze jutro- dzień przed spodziewaną @. Mam jednak przeczucia że nici z tego
U nas również 1 cykl starań i tak samo marzymy o cudownym gwiazdkowym prezencie dla bliskich. Niestety w niedziele test 11 dpo nie pokazał nawet cienia Mam zamiar powtórzyć jeszcze jutro- dzień przed spodziewaną @. Mam jednak przeczucia że nici z tego
Verona26
Hej [emoji4] póki nie dostałaś @ to wszystko możliwe. Nie ma co się załamywać[emoji4] Koniecznie wykonaj test i daj nam znać!
Hej dziewczyny !
Verona26
Moja takze [emoji16]
Jutro oczywiście dam znać no cóż, cierpliwość nie jest moją mocną stroną
reklama
U mnie też biało
Ja właśnie zrobiłam test i bielsze nie będzie...
Też się wczoraj bardzo źle czułam, jakby mnie rozkładało, całe popołudnie przeleżałam pod kocem. No cóż, nie mam co się nakręcać tylko czekać na @ i zaczynać od nowa