reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Hej,Hej. Robiłam test w piątek, była jedna kreska. Dzisiaj miesiączka 9 dni spóźniona [emoji3064][emoji3064][emoji3064] nie ukrywam,że za każdym razem gdy ja dostaję jest mi przykro, a teraz tym bardziej . Do tego nie mam pojęcia co mogło być powodem takiego przesunięcia się miesiączki. Nigdy mi się to nie zdarzyło.
Może głowa już zaczyna za bardzo działać?

reklama
Też kiedyś miałam taka sytuację że okres spóźnił mi się 11 dni A testy negatywne. Wtedy nie byłam gotowa na dziecko miałam 20 lat. I pewnie z tych nerwów się przesunął. U Ciebie może być odwrotnie. Za bardzo jej nie chciałaś i przez to się tyle opuznila. Mózg ma naprawdę wielki wpływ na to co się z nami dzieje. Ale pamiętam że aż tak miałam. Bardzo mi przykro że się nie udało, Ale coz głowa do góry i trzeba działać dalej! [emoji4]
Hej,Hej. Robiłam test w piątek, była jedna kreska. Dzisiaj miesiączka 9 dni spóźniona [emoji3064][emoji3064][emoji3064] nie ukrywam,że za każdym razem gdy ja dostaję jest mi przykro, a teraz tym bardziej . Do tego nie mam pojęcia co mogło być powodem takiego przesunięcia się miesiączki. Nigdy mi się to nie zdarzyło.

Też kiedyś miałam taka sytuację że okres spóźnił mi się 11 dni A testy negatywne. Wtedy nie byłam gotowa na dziecko miałam 20 lat. I pewnie z tych nerwów się przesunął. U Ciebie może być odwrotnie. Za bardzo jej nie chciałaś i przez to się tyle opuznila. Mózg ma naprawdę wielki wpływ na to co się z nami dzieje. Ale pamiętam że aż tak miałam. Bardzo mi przykro że się nie udało, Ale coz głowa do góry i trzeba działać dalej! [emoji4]
Chyba masz rację. Postanowiłam, że teraz już odpuszczę,bo chyba za bardzo chciałam. ;) W końcu przyjdzie nasz czas. Poza tym mamy już w domu 6 letnie szczęście ❤️ dziękuję dziewczyny za wsparcie.

To skup się na dziecku. Wrzuć na luz i napewno się uda! Trzymam za Ciebie kciuki [emoji4][emoji173]
Chyba masz rację. Postanowiłam, że teraz już odpuszczę,bo chyba za bardzo chciałam. ;) W końcu przyjdzie nasz czas. Poza tym mamy już w domu 6 letnie szczęście [emoji173]️ dziękuję dziewczyny za wsparcie.

Cześć! U mnie kończy się właśnie 3 cykl starań. Zaczęliśmy od razu po odstawieniu tabletek i mój mąż też tak właśnie myślał, że pyk i już 😉 No niestety... okres powinnam dostać wtorek/środa i kusi mnie żeby zrobić jutro rano test. Nie mierze temperatury i nie gadam śluzu, nam aplikację flo i biorę jakaś witaminy dla kobiet planujących ciążę oraz witaminę D3. Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto, w czwartek wizyta u Endo to może jakieś dodatkowe badania zleci... też bym bardzo chciała zrobić wszystkim prezent na święta.
Pozdrawiam Was dziewczyny!
Iwona

Cześć! U mnie kończy się właśnie 3 cykl starań. Zaczęliśmy od razu po odstawieniu tabletek i mój mąż też tak właśnie myślał, że pyk i już 😉 No niestety... okres powinnam dostać wtorek/środa i kusi mnie żeby zrobić jutro rano test. Nie mierze temperatury i nie gadam śluzu, nam aplikację flo i biorę jakaś witaminy dla kobiet planujących ciążę oraz witaminę D3. Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto, w czwartek wizyta u Endo to może jakieś dodatkowe badania zleci... też bym bardzo chciała zrobić wszystkim prezent na święta.
Iwona
Oby prezent sie udal:) a jak nie to trzeba dalej probowac :)
Dziewczyny co Was? Jakieś objawy? [emoji4] Miłego dnia wam życzę [emoji4]
U mnie 8 dzien na dupku i potem czekanie na @,odkad go biore jakby czuje troche jajniki ale to moj pierwszy raz z nim, i od dzis zamiana z ovarinu na inofem 2x1, moze pomoze :)

Pozdrawiam i Milego Dnia 😀

Ostatnia edycja:
Może jeszcze poczekaj, ale ja bym chyba nie wytrzymała j już zrobiła... [emoji16] Tym bardziej że jutro masz termin @ [emoji16] No.z ta tarczyca niestety jest ciężko. Ja niby wszystko z tarczyca ok. Więc z tym nie powinno być problemu... A jakieś objawy masz?
Cześć! U mnie kończy się właśnie 3 cykl starań. Zaczęliśmy od razu po odstawieniu tabletek i mój mąż też tak właśnie myślał, że pyk i już [emoji6] No niestety... okres powinnam dostać wtorek/środa i kusi mnie żeby zrobić jutro rano test. Nie mierze temperatury i nie gadam śluzu, nam aplikację flo i biorę jakaś witaminy dla kobiet planujących ciążę oraz witaminę D3. Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto, w czwartek wizyta u Endo to może jakieś dodatkowe badania zleci... też bym bardzo chciała zrobić wszystkim prezent na święta.
Iwona

reklama
W sumie to nie wiem jak to jest nigdy nic nie brałam, w sumie ja dopiero zaczynam więc ciężko mi stwierdzić. Być może też będę musiała się czymś wspomagać jak nie będzie efektów. Oby nie.. [emoji4] Ale mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji4]
Oby prezent sie udal:) a jak nie to trzeba dalej probowac :)
U mnie 8 dzien na dupku i potem czekanie na @,od kad go biore jakby czuje troche jajniki ale to moj ierwszy raz z nim, i od dzis zamiana z ovarinu na inofem 2x1, moze pomoze :)

Pozdrawiam i Milego Dnia [emoji3]

Do góry