reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Coś czuję że chyba u mnie będzie w drugą stronę... Myślę że wcześniej dostanę... ja też nie mam jak w zegarku nie raz Plata mi figle Ale jest w miarę regularne i zawsze jak sobie odlicze 14 dni od owulacji (którą czuje) to trafiam [emoji4] Więc myślę że w tym miesiącu dostanę 18.12. Może faktycznie zmień lekarza bo coś mi tam nie pasuje. Nie jestem w Wielkopolski mieszkam na pograniczu Ale nie jeżdżę tam do lekarzy. Wiem nie doradze do kogo iść [emoji4]

reklama
Cześć!
Mam na imię Klaudia, liczę sobie 23 wiosenki. :)
Z narzeczonym staramy się o pierwsze dziecko, w sumie niedługo, od 4 miesięcy. Niestety nic z tego nie wychodzi. Wcześniej miałam strasznie nieregularne miesiączki... zauważyłam, że od kilku miesięcy mam je '' stabilne i terminowe'' (dzięki Bogu). :)
Lekarz za każdym razem mówi mi, ze jestem zdrowa itd. Zaczęłam nawet przyjmować kwas foliowy, bo tak mi zalecił... i nic.
Obecnie jestem kilka dni po owulacji i na dzień dzisiejszy strasznie bolą mnie piersi, ale tak dziwnie... bo tylko po bokach. Jestem strasznie senna. Wracam po pracy do domu, godzina 20:00 i ja śpię do samego rana. Z dodatkowych dolegliwości od wczoraj mam coś w rodzaju ''ciężkiego żołądka''.
Kiedyś moja poprzednia ''teściowa'' powiedziała mi, że będę miała problemy z zajściem w ciąże, ponieważ mam włosy na rękach (śmiechem żartem, nie wiem czy to ma na coś wpływ szczerze mówiąc).
Postanowiłam wziąc udział na jakimś forum by czuć, że nie jestem jedyna! I o to jestem. :)

Cześć dziewczyny. U mnie nadal bez miesiączki. Już 7 dzień. 2 dni temu robiłam test i jedna kreska. Dzisiaj powtórzę. Może akurat prezent na mikołajki ❤️

Hej... o Bize nje strasz mnne z tymi wlosami na rekach. Ja mam ich mnostwo... [emoji4][emoji16] Ciekawe czy coś w tym jest, czy raczej zabobony... U mnie pokazuje owu jutro Ale już raczej jestem po... ciekawe czy coś będzie...
Cześć!
Z narzeczonym staramy się o pierwsze dziecko, w sumie niedługo, od 4 miesięcy. Niestety nic z tego nie wychodzi. Wcześniej miałam strasznie nieregularne miesiączki... zauważyłam, że od kilku miesięcy mam je '' stabilne i terminowe'' (dzięki Bogu). :)
Lekarz za każdym razem mówi mi, ze jestem zdrowa itd. Zaczęłam nawet przyjmować kwas foliowy, bo tak mi zalecił... i nic.
Obecnie jestem kilka dni po owulacji i na dzień dzisiejszy strasznie bolą mnie piersi, ale tak dziwnie... bo tylko po bokach. Jestem strasznie senna. Wracam po pracy do domu, godzina 20:00 i ja śpię do samego rana. Z dodatkowych dolegliwości od wczoraj mam coś w rodzaju ''ciężkiego żołądka''.
Kiedyś moja poprzednia ''teściowa'' powiedziała mi, że będę miała problemy z zajściem w ciąże, ponieważ mam włosy na rękach (śmiechem żartem, nie wiem czy to ma na coś wpływ szczerze mówiąc).
Postanowiłam wziąc udział na jakimś forum by czuć, że nie jestem jedyna! I o to jestem. :)

Hej... o Bize nje strasz mnne z tymi wlosami na rekach. Ja mam ich mnostwo... [emoji4][emoji16] Ciekawe czy coś w tym jest, czy raczej zabobony... U mnie pokazuje owu jutro Ale już raczej jestem po... ciekawe czy coś będzie...
Ja też mam i już panika [emoji23] ale trochę się uspokoilam doszłam do siebie i stwierdzilam, że co ma być to będzie wiadomo będę się leczyć jakoś starać ale nic na siłę...

Cześć!
Witamy :) i czekamy na teścik :)

reklama
Do góry