reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja paragony to nie biorę i płace karta to mąż nie wie ile wydaje 😉 na szczęście mamy osobne konta. Bo by się za głowę złapał 😂😂
Właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka kolejna w ciąży już 3 dziewczyny ale mają piekne święta A ja łza w oku ile jeszcze będzie mnie męczyć juz 1.5 roku z lekarzem zalamka jeszcze trochę leki na depresję bede jesc

reklama
Czy któraś z was też tu widzi jakiś cień czy to ja już mam zwidy...?
Powinna tu byc. Niby cos tam przebija ale czytalam w opiniach o tych testach ze czesto ten tes tak ma ze odznacza soe miejsce kreski. Dzis tez taki robilam

Załączniki

• 20191228_143334.jpg
    20191228_143334.jpg
    176,2 KB · Wyświetleń: 70
Właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka kolejna w ciąży już 3 dziewczyny ale mają piekne święta A ja łza w oku ile jeszcze będzie mnie męczyć juz 1.5 roku z lekarzem zalamka jeszcze trochę leki na depresję bede jesc

Obawiam się że leki na depresję będziemy łykać razem🤔

Ale bądźmy dobrej nadzieii uda się napewno. Do następnych świat jeszcze rok i mi się wydaje że wtedy juZ z nami będa Nasze maleństwa 👶👶👶 kto wie może za 1 zamachem parka będzie 😍😍😍

To by

Ale bądźmy dobrej nadzieii uda się napewno. Do następnych świat jeszcze rok i mi się wydaje że wtedy juZ z nami będa Nasze maleństwa 👶👶👶 kto wie może za 1 zamachem parka będzie 😍😍😍
[/QUOTE
To by super było, ja już się nie mogę doczekać z miesiąca na miesiąc to samo nadzieję mam Zawsze teraz też bo mam już 33 dc A ani objawów ani sama zglupialam tak bym chciała zrobić test i zobaczyć dwie kreski

Oj jeszcze się człowiek dowie to naprawdę aż się płakać chce, A ja już 4 lata czekam i nie wiem ile jeszcze będę czekać

Też to słyszałam ale owulacyjne mam u siebie w domu a teraz u rodziny jestem więc nie ma wyjścia i trzeba odczekać.

To nie pozostaje nic innego jak czekać...
U mnie w święta owulacja była wg moich obliczeń testy dziadostwo nawet nie wykazały kiedy apteki nieczynne żeby można było kupić lepsze testy ,😒 i co działaliśmy na oko 😏 może akurat się udało...czekam na @ który ma być 9 stycznia.
Mam nadzieję że nie przyjdzie...spać nie mogę przez to i ciągle słucham życia organizm daje jakiś znak..ale wiem że sama sobie robię nadzieję i potem jak przychodzi @ to jest wielkie rozczarowanie...szkoda że się nie udaje tym co chcą mieć dzieci..tylko tym którzy nie chcą....

reklama

Tak u mnie w rodzinie od strony mojego taty i siostra ma bliźniaki i brat taty ma bliźniaki i od mojej mamy strony dziadek z bliźniaków często mowie do męża ze nam nie wychodzi A jak wyjdzie 2 na raz to mnie pociesza ze jednego nie możemy zrobić A o dwójce mowie 🤣

Do góry