KarolaJ
Fanka BB :)
No ja juz zglupialamJa widzę 3 kreski [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja juz zglupialamJa widzę 3 kreski [emoji23][emoji23]
No ja juz zglupialam
U mnie tak samo remont łazienki szykujemy. Dziś mieliśmy jechać po płytki, pralkę, A ja od 3 w nocy nad toaletą wisze- jelitówkaHejka po świętach. Kto ma wolne jeszcze? Ja 30 dc, dziś mam dostać okres. Po południu czeka mnie maraton sklepowy, będziemy kupować remontowo łazienkowe rzeczy. Od poniedziałku bajzello będzie u mnie że hoho
Cień kreski jestCiążowy
Dziś który dzien cyklu powtórz jutro z rana oby była wyrazniejszaPowiem Ci że nawet 4 by się znalazła [emoji4]
Albo pedz do apteki po najczulszy testDziś który dzien cyklu powtórz jutro z rana oby była wyrazniejsza
Dziś który dzien cyklu powtórz jutro z rana oby była wyrazniejsza
To było w pierwszy dzień @, dzisiaj już jest 4 dzień po a okresu dalej nie ma tyle że mniej więcej 8-9 dni po owulacji miałam brązowe plamienia. Już się nawet zastanawiałam czy tego nie trzeba było uznać za okres..Dziś który dzien cyklu powtórz jutro z rana oby była wyrazniejsza
My wczoraj już kupiliśmy kafle, kabine, blat. Dzisiaj szafka z ikei, umywalka itpU mnie tak samo remont łazienki szykujemy. Dziś mieliśmy jechać po płytki, pralkę, A ja od 3 w nocy nad toaletą wisze- jelitówka
Moze te plamienia były wskutek zagniezdzania sieTo było w pierwszy dzień @, dzisiaj już jest 4 dzień po a okresu dalej nie ma tyle że mniej więcej 8-9 dni po owulacji miałam brązowe plamienia. Już się nawet zastanawiałam czy tego nie trzeba było uznać za okres..