Kasiam13161
Fanka BB :)
Oj dokładnie nic dodać nic ująć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry u mnie koleżanki wszystkie mają nawet te które stalych partnerów nie mają... wszystko przed Nami im dłużej wyczekiwane będzie najbardziej kochaneTe badania to
Ile dziewczyny nas to nerwów kosztuje ja jestem bardzo nerwowa przez te starania te 1.5 roku intensywnie lekarze wizyt 2 razy w miesiącu szpitale kiedy to się skończy właśnie się dowiedziałam że kolejna koleżanka ma miec dziecko także ja już ostatnia zostałam one będą starac sie o kolejne A ja dalej w miejscu ale przykre
Ja pije Miositogyn to też suplement diety i do tego tez jem wiesolek dziewczyny jak to jest mam cykl bezowulacyjny nie urosl ani jeden pecherzyk dzis 13 dc A ja śluz plodny mega dużo nie rozumiem tego owulacji nie mam a sluzu od lichaA takie pytanko mam czy Ovarin i olej z wiesiolka można brać razem ?
Jest cień ja widzę q to test ciążowy czy owulacyjnyCzy któraś z was też tu widzi jakiś cień czy to ja już mam zwidy...?
Czy któraś z was też tu widzi jakiś cień czy to ja już mam zwidy...?
CiążowyJest cień ja widzę q to test ciążowy czy owulacyjny