reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Hahaha... Mam dokładnie to samo. Dzisiaj dużo siedziałam w kuchni, ma z był na piłce i przeszedł to robiłam mu wyrzuty że jest nie posprzątane, że święta itd i się poryczalam... Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] do teraz nie wiem czemu [emoji23][emoji23][emoji23]
A już co ma być to będzie... Ale już tak ładnie mi @ przychodził i znowu coś tym bardziej, że brałam dupka inofem :/
Ale te moje wybuchy płaczu to sama nie wiem czego wylam.

Do mnie chyba się okres zbliża wielkimi krokami... Ale mnie brzuch zaczął boleć ohoh... powinnam dostać jutro bo zawsze boli i od razu jest [emoji4]

A u mnie właśnie nic. Ponad tydzień temu już myślałam, że będzie okres, bolał mnie brzuch itp. Dziś zero objawów, okresu nie ma. Za to jest przeziębienie od soboty 😓

Sprawdzałam sobie długość cykli przez ostatni rok. Kaledrazyknpokazuje tak jak na zdjęciu. Najdłuższy był 36 dni i tylko jeden tak długo w roku. Nie wiem co się dzieje. Dziś już 34 dc. Chyba jakieś dziwaczne zaburzenia. Chyba że test jeszcze nie wykrywa ho ten cykl Jet wyjątkowo długi. Drugie zdjęcie to poranny test.
Screenshot_20191223-110519_My%20Calendar.jpeg
20191223_103130.jpeg

reklama
A tak poza tym to jadę na małe zakupy, kupię sobie test ciążowy a co tam, a niech będzie, może zrobię dla sportu mój pierwszy w życiu 🙈🙈🙈
Jak pierwszy w zyciu to powodzenia!😍
Sprawdzałam sobie długość cykli przez ostatni rok. Kaledrazyknpokazuje tak jak na zdjęciu. Najdłuższy był 36 dni i tylko jeden tak długo w roku. Nie wiem co się dzieje. Dziś już 34 dc. Chyba jakieś dziwaczne zaburzenia. Chyba że test jeszcze nie wykrywa ho ten cykl Jet wyjątkowo długi. Drugie zdjęcie to poranny test.Zobacz załącznik 1059898Zobacz załącznik 1059901
Moze pojdz na bete to bedziesz miala pewnosc

Do góry