reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Teraz miałam w miarę regularnie ostatnie 3 miesiące ale tak mi się wachaly od 28-43. (brałam duphaston)
W środę idę do lekarza.
Ostatnia wizyta była u innego lekarza prof i wgl stwierdził owulacje i, że następna wizyta w ciąży ale nic z tego. W środę idę do tej mojej "starej" lekarki i mam nadzieję, że dostanę leki na obniżenie tsh, PRL.. (tsh niby też w normie ale dla starających się za wysokie)
Ale powiem Ci że jeżeli chodzi o cykle to ja zawsze miałam nieregularne. Czasami zadazlo mi się że trwał po 50-60 dni. Choc ostatnio tak od ok 2 lat są bardzo regularne jak na mnie. Zawsze waha się w granicach od 29-31 raz tylko dostałam tydzień szybciej Ale to przed moim weslemi było ki to na rękę 😁

Nie nic nie dostałam teraz jak pójdę to sie też odezwę na ten temat.
Ten miesiąc miałam odpuścić ale po wyniku tej prolaktyny znowu się zalamalam.
Odezwij się koniecznie, może coś to pomoże. I bardziej na luzie podchodzi do tego (tak ja wiem łatwo się mowi) Ale psychika dużo też blokuje... Mam znajomych co starali się 10 lat. Zdrowi oboje, przeszli szereg badań. W końcu lekarz kazał kupić im sobie psa. Tak się nim zajęli że w tym samym miejscu zaciazyli 😊 To podobno najlepszy pomysł. Nie myśleć i zająć się czymś innym 😊

Nie nic nie dostałam teraz jak pójdę to sie też odezwę na ten temat.
Ten miesiąc miałam odpuścić ale po wyniku tej prolaktyny znowu się zalamalam.
Ja dostalam duphaston 1x1 od 16dc przez 10 dni , dostalam na 4 miesiace, ale po 3 cyklach bezowulacyjnuch mam przyjsc. (Mam robic testy owu, zaczelam w tym miesiacu). Od tego ctklu biore rownie ovarin, natomiast lekarz polecil inofolic combi -ze najwiecej ciaz po tym do niego przyszlo

reklama
Do góry