reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ciężki temat... Fajnie byłoby tak za pierwszym razem zaskoczyć Ale jakoś nie mogę w to uwierzyć że tak od razu, za pierwszym razem... Choć takie rzeczy się zdarzają Jak czytam na forach ile lat kobiety się starają to szczerze? Mega mnie to przeraża...Tez chcialam miec prezent ale mam nadzieje, ze Wam sie uda !
Verona26
Dziewczyny to i ja chętnie dołączę
Daria 25 lat, ponad rok po ślubie. Staramy się od maja do lekarza poszłam w sierpniu, zlecila szereg badań dziś wynik prolaktyny, która jest za duża, nieregularne @ [emoji2368]
HEJ... Jak bardzo nieregularne masz te @? Co WGL mówi lekarz? Jakaś przyczyna?
Daraa_94
Teraz miałam w miarę regularnie ostatnie 3 miesiące ale tak mi się wachaly od 28-43. (brałam duphaston)HEJ... Jak bardzo nieregularne masz te @? Co WGL mówi lekarz? Jakaś przyczyna?
W środę idę do lekarza.
Ostatnia wizyta była u innego lekarza prof i wgl stwierdził owulacje i, że następna wizyta w ciąży ale nic z tego. W środę idę do tej mojej "starej" lekarki i mam nadzieję, że dostanę leki na obniżenie tsh, PRL.. (tsh niby też w normie ale dla starających się za wysokie)
Aklime
Wszystkim moim znajomym/kolezankom udalo sie w pierwszym cyklu staran wiec masz duze szanse ja nawet nie mam z kim pogadac na temat staaran bo zadna nie miala z tym problemuCiężki temat... Fajnie byłoby tak za pierwszym razem zaskoczyć Ale jakoś nie mogę w to uwierzyć że tak od razu, za pierwszym razem... Choć takie rzeczy się zdarzają Jak czytam na forach ile lat kobiety się starają to szczerze? Mega mnie to przeraża...
Verona26
Teraz miałam w miarę regularnie ostatnie 3 miesiące ale tak mi się wachaly od 28-43. (brałam duphaston)
W środę idę do lekarza.
Ostatnia wizyta była u innego lekarza prof i wgl stwierdził owulacje i, że następna wizyta w ciąży ale nic z tego. W środę idę do tej mojej "starej" lekarki i mam nadzieję, że dostanę leki na obniżenie tsh, PRL.. (tsh niby też w normie ale dla starających się za wysokie)
To jakie masz TSH? pytam z ciekawości bo ja ostatnio robiłam i powiedział lekarz że w normie. A nie wiedzialam ze na ciaze moze byc za wysokie...
Daraa_94
Ja tutaj z forum się dowiedziałam, że przy staraniach powinny być jak najmniejsze wartości jeśli chodzi o tsh mój ostatni wynik to 3.36 czyli wynik w normie a jednak za dużo.To jakie masz TSH? pytam z ciekawości bo ja ostatnio robiłam i powiedział lekarz że w normie. A nie wiedzialam ze na ciaze moze byc za wysokie...
Aklime
Czyli juz nie bierzesz dupka? Bralas od 16dc? Ja wlasnie mam zaczac brac..Teraz miałam w miarę regularnie ostatnie 3 miesiące ale tak mi się wachaly od 28-43. (brałam duphaston)
W środę idę do lekarza.
Aklime
Mi dzis gin powiedzial ze ponizej 2 musi bycTo jakie masz TSH? pytam z ciekawości bo ja ostatnio robiłam i powiedział lekarz że w normie. A nie wiedzialam ze na ciaze moze byc za wysokie...
reklama
Verona26
Wszystkim moim znajomym/kolezankom udalo sie w pierwszym cyklu staran wiec masz duze szanse ja nawet nie mam z kim pogadac na temat staaran bo zadna nie miala z tym problemu
Heh... Mam tak samo. Kumpela powiedziała do męża że chce dziecko i jeden strzał i zaszła. Kuzyna żona to samo... u mnie też wszyscy za pierwszym razem. Nie wiem od czego to zalezy...
My się nigdy nie zabiezpieczalismy jakoś szczególnie i wpadki nie było... Wiec myślę że tak łatwo mi nie będzie...