reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Jakieś z allegro, podobno dobra czułość
@Verona26 z jakiej firmy test?
Screenshot_20200121-213728_Allegro.jpeg

Szczerze to nie sądze, żeby już coś mi pomogło... Prędzej ta relacja sie rozsypie niż się czegoś doczekamy.

Mam nadzieje, że chociaż u Was się ułoży... 🙄 🙄
Nie wiem co Ci napisać ale spróbować warto zwłaszcza inseminacji lub stymulacji w jak to zrobisz w marcu kiedy będzie z prawidłowego jajnika droznego to wychodujesz około 3 jajeczka z tego może pękna 2 lub 3 to jest trxykrotna większa szansa

Oj nic Ci tak naprawdę Aniu nie da gwarancji...
Oczywiście ze nie da gwarancji ale jest 21szy wiek jest technika są metody .
Jak nie spróbujesz to się nigdy nie dowiesz . Ty jesteś z łodzi a tam przyjmuje najlepszy PR Malinowski w Polsce . Po zatym możecie spróbować in vitro jest wiele opcji tylko trzeba chęci

Wieczorem Ale spojrzałam.a mówię negatywny więc mogę wypić wino. Wypiłam 2 lampki i poszłam do toalety chciałam to wyrzucić, patrzę A tam taka kreska
Tu jest ewidentnie czerwona lekkkka kreseczka po ciuchu chyba bym już gratulowala to nie jest cień cienia teraz robiłaś?

Oczywiście ze nie da gwarancji ale jest 21szy wiek jest technika są metody .
Jak nie spróbujesz to się nigdy nie dowiesz . Ty jesteś z łodzi a tam przyjmuje najlepszy PR Malinowski w Polsce . Po zatym możecie spróbować in vitro jest wiele opcji tylko trzeba chęci

Nie mam funduszy na in vitro ;) przeceniasz mnie ;)

reklama
Nie mam funduszy na in vitro ;) przeceniasz mnie ;)
Zawsze można wziąść kredyt 😉 ja jakbym nie miała to bym się wszystkiego trzymała nawet tego inna dziewczyna założyła zrzutke na swoje in vitro i zbiera kasę . Zawsze można po rodzinie coś pozbierać każdy się zrzucidla mnie rzeczy niemożliwych nie ma

Do góry