reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Ania przykro mi :( ze wredna @ przyszla :(

jakies szczegolne plany na ten cykl ?
Tak mam monitoring od dziś clo mam tylko 3 tabl zjeść bo mam swoją owu i pęcherzyki pękają i mogłabym się przestymulowac. 5tabl biora dziewczyny u których nie występuje owu . Ja tylko taki mały wspomagacz żeby więcej wyhodować w tym cyklu pęcherzyków chciałabym aby z 3 pekly no jak 3 pekna to nie ma opcji musi się udać . To tak jakby 3 cykle w jednym o natezonym stopniu zobaczymy . 1sza wizytę mam albo w sobotę albo w poniedziałek wiec się dowiem ile tam pęcherzyków rośnie bo będę już po tych tabletkach mam też w razie "w" zastrzyk jakby któryś pęcherzyk się zbuntowal ale mam nadxieje ze same pekna nawet jak dwa pekna a zostanie jeden to tez wbijam chce żeby były min 2 a jak będą 3 to super i będę wbijać do puki nie pekna wszystkie .

Ania mam nadzieje, ze sie uda :) ja dzis mialam dzien lenia.. psa tylko zabralam na spacer. Zaraz mi sie zjada na obiad. Moj odbiera mloda od jej mamy i przywozi do Nas.

Zaczynam monitoring od piątku (4dc) potem w 7dc poniedziałek bo chyba ta kobieta pracuje pon- pt bo unikala weekendów. Trudno ważne ze coś będę wiedzieć w piątek juz będę wiedzieć ile tak pęcherzyków hoduje . Zaczynam zrec clo. Boje się ale tak bym chciała ze to chyba mocniejsze jest . " Pełna nadziei " 💪 walczymy dalej

Ja mam apke i słabo ja jeszcze ogarniam [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
To musi zrobić moderator grupy a naszym jest @Verona26 [emoji4] to się robi na pierwszej stronie verona jeszcze pogrzebie w opcjach .
A do mnie właśnie przywitała @ parę godzin wcześniej bo zazwyczaj przychodzi w nocy i miała przyjść tej nocy . Chociaż to mam regularne [emoji52] . Cykl kolejny czas zacząć (jak zawsze)nowe starania nowa nadzieja

Załączniki

• Screenshot_2020-01-21-15-57-49.png
    Screenshot_2020-01-21-15-57-49.png
    26,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
@Annsze93
ostatnia @ 27.12
Owu prawdopodobnie 10.01
Testujemy w czwartek !
2 cykl starań

@Iwona1992
Ostatni @ 25.12.2019
Następny niby @ 26.01.2020
Cykle nieregularne, apka pokazuje że owu mogła być 11.01.2020
Od następnego cyklu zacznę testy owulacyjne
4 cykl starań

@Daraa_94
4 cykl na duphastonie
@23.01(czekam) a poprzednia 24.12.19
A owu 9.02 wg apki
Test zrobiony w niedzielę 27dc bieeeeel
9 cykl starań

Skopiuj i wklej kogo jeszcze dopisać @Wesoła_Aga verona siebie dopisz i mnie już Ci daje

Ostatnia edycja:
Do góry