reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

pvnazlo8p8i4iily.png
nie wiem czy coś takiego

reklama
4 cykl starań
Ostatni @ 25.12.2019
Następny niby @ 26.01.2020
Cykle nieregularne, apka pokazuje że owu mogła być 11.01.2020
Od następnego cyklu zacznę testy owulacyjne

@Daraa_94 ja wiem że u nas nie będzie najprościej- wysoka prolaktyna i problem z niępękającymi pęcherzykami zdiagnozowany już wcześniej, ale podziwiam Cię za wytrwałość- 9 miesięcy starań, wiem że niektórzy starają się więcej , ale znając mnie i moje zniecierpliwienie to ciężko mi będzie bo takim czasie racjonalnie podchodzić do starań.

Kochana gdyby ktoś mi powiedział, że tyle miałabym się starać to bym go wyśmiała przecież zaczęliśmy w maju ja na 21.02 miałam już rodzic przecież mój mąż ma wtedy 30 tke więc helol [emoji23] a tak serio to wiem, że są pary które i 10 lat się starają. Ja już momentami też mam dość załamania, a jak na "złość" dookoła same ciąże... Nie jest łatwo ale w czwartek zobaczymy co powie endo mam nadzieje, ze da tabletki
@Daraa_94 ja wiem że u nas nie będzie najprościej- wysoka prolaktyna i problem z niępękającymi pęcherzykami zdiagnozowany już wcześniej, ale podziwiam Cię za wytrwałość- 9 miesięcy starań, wiem że niektórzy starają się więcej , ale znając mnie i moje zniecierpliwienie to ciężko mi będzie bo takim czasie racjonalnie podchodzić do starań.

To musi zrobić moderator grupy a naszym jest @Verona26 😊 to się robi na pierwszej stronie verona jeszcze pogrzebie w opcjach .
A do mnie właśnie przywitała @ parę godzin wcześniej bo zazwyczaj przychodzi w nocy i miała przyjść tej nocy . Chociaż to mam regularne 😐 . Cykl kolejny czas zacząć (jak zawsze)nowe starania nowa nadzieja

reklama
Niedługo ja do Ciebie dołączę
To musi zrobić moderator grupy a naszym jest @Verona26 [emoji4] to się robi na pierwszej stronie verona jeszcze pogrzebie w opcjach .
A do mnie właśnie przywitała @ parę godzin wcześniej bo zazwyczaj przychodzi w nocy i miała przyjść tej nocy . Chociaż to mam regularne [emoji52] . Cykl kolejny czas zacząć (jak zawsze)nowe starania nowa nadzieja

Do góry