reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

@Ania7812 Doskonale to rozumiem. Ciągle pod górkę i coraz trudniej łapać siły na wejście na szczyt...

Ja już wczoraj byłam tak podminowana okresem, że wygarnęłam chłopu, że żadnych starań nie będzie. Nie chce i już. Nawet badaniem nasienia i kliniką mnie przekonywał to mu proponowałam inną babę :D

Ileż można?

On chce do końca roku to by były już ponad dwa lata... Nie ma takiej opcji.

reklama
@Ania7812 Doskonale to rozumiem. Ciągle pod górkę i coraz trudniej łapać siły na wejście na szczyt...

Ja już wczoraj byłam tak podminowana okresem, że wygarnęłam chłopu, że żadnych starań nie będzie. Nie chce i już. Nawet badaniem nasienia i kliniką mnie przekonywał to mu proponowałam inną babę :D

Ileż można?

On chce do końca roku to by były już ponad dwa lata... Nie ma takiej opcji.
Ja mam to samo ..... za każdym razem jak się nie udaje obwiniam M ze powinniśmy iść do dobrej kliniki itp a nie czekac na cud jakiś .
Ja juz jestem tak zrezygnowana ze najchętniej zapłaciłam to in-vitro bo mam dość tych starań , nawet sex mnie nie cieszy tylko myślę czy się udało.
Serio chyba bym wolała juz in vitro niż te normalne starania i ciągle niepowodzenia.
Znalazłam sposób aby dziś trochę odreagować kupiłam winko 😂 wieczorkiem sobie go otworze . Zawsze to coś pomaga

Ja mam to samo ..... za każdym razem jak się nie udaje obwiniam M ze powinniśmy iść do dobrej kliniki itp a nie czekac na cud jakiś .
Ja juz jestem tak zrezygnowana ze najchętniej zapłaciłam to in-vitro bo mam dość tych starań , nawet sex mnie nie cieszy tylko myślę czy się udało.
Serio chyba bym wolała juz in vitro niż te normalne starania i ciągle niepowodzenia.
Znalazłam sposób aby dziś trochę odreagować kupiłam winko [emoji23] wieczorkiem sobie go otworze . Zawsze to coś pomaga

Wino czerwone dobre na endo ;))

Kochane dziewczyny a mi się humor poprawił weszłam na wątek in vitro same ciążę a z 30% to bliźniacze tam się każdej udaje fajnie się czyta jak każda pisze beta przyrost 150 % każda czeka i każda beta pozytywna prawie każda . To tak trochę podnosi na duchu bo jak inne opcje zawiodą to i ja tam się znajdę 😊 każda juz wie w 7dpo ze w ciąży a nie czekanie 2tyg długich tygodni . Przynajmniej się dowiedziałam ze jak progesteron przekroczy 20 i idzie dalej w górę to oznacza ciążę 😅. Mi też już na łeb coś siada jak tam zaglądam. Ale fajnie się to czyta wszystkie zaciazone

A skąd one wiedzia 7dpo że już są? Testy im wychodzą czy jak?
Kochane dziewczyny a mi się humor poprawił weszłam na wątek in vitro same ciążę a z 30% to bliźniacze tam się każdej udaje fajnie się czyta jak każda pisze beta przyrost 150 % każda czeka i każda beta pozytywna prawie każda . To tak trochę podnosi na duchu bo jak inne opcje zawiodą to i ja tam się znajdę [emoji4] każda juz wie w 7dpo ze w ciąży a nie czekanie 2tyg długich tygodni . Przynajmniej się dowiedziałam ze jak progesteron przekroczy 20 i idzie dalej w górę to oznacza ciążę [emoji28]. Mi też już na łeb coś siada jak tam zaglądam. Ale fajnie się to czyta wszystkie zaciazone

A skąd one wiedzia 7dpo że już są? Testy im wychodzą czy jak?
Testów przy in vitro się nie stosuje.
Zalecane bety od 5 dni po transperze co kowiek to znaczy to sztuczny cykl dziewczyny piszą 6dpt (to chyba dzień po transferze jak 6 dpo ) beta 20 czyli jest transfer msja czekać 6 dni i beta tak szybciutko
W 14 dniu to bety juz kolo 400 mają
Czytam dalej

O masakra! To rzeczywiście jakoś inaczej niż naturalnie [emoji848]
Testów przy in vitro się nie stosuje.
Zalecane bety od 5 dni po transperze co kowiek to znaczy to sztuczny cykl dziewczyny piszą 6dpt (to chyba dzień po transferze jak 6 dpo ) beta 20 czyli jest transfer msja czekać 6 dni i beta tak szybciutko
W 14 dniu to bety juz kolo 400 mają
Czytam dalej

reklama
Do góry