reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Może akurat Tobie się uda [emoji110]
Dziewczyny, ja testuje w środę, ale nie mam jakoś dobrych przeczuć :/
Mam pytanie do dziewczyn ktorej M miał badanie nasienia. Jaki pakiet wybrac czy o tym same decydowalyscie czy lekarz ?
Bo tego jest dużo pakiet rozszerzony plus fragmentacja DNA i taki pakiet 800zl !!! Ceny są na stronie każdej kliniki niepłodności .
Jest tu jakaś dziewczyna która chodzi do takiej kliniki np Katowice bo tam jest dużo dobrych klinik słyszałam . Miałabym parę pytan? Jeśli jakaś dziewczyna miała kontakt z taką klinika
Bo tego jest dużo pakiet rozszerzony plus fragmentacja DNA i taki pakiet 800zl !!! Ceny są na stronie każdej kliniki niepłodności .
Jest tu jakaś dziewczyna która chodzi do takiej kliniki np Katowice bo tam jest dużo dobrych klinik słyszałam . Miałabym parę pytan? Jeśli jakaś dziewczyna miała kontakt z taką klinika
monika1708
My robiliśmy jakis za 200 zł w invimedMam pytanie do dziewczyn ktorej M miał badanie nasienia. Jaki pakiet wybrac czy o tym same decydowalyscie czy lekarz ?
monika1708
Ja byłam u lekarza. Są pęcherzyki, dostałam zastrzyk żeby podrosły a jutro na pęknięcie i trzeba działać [emoji57]
Od soboty luteina
Od soboty luteina
Wesoła_Aga
Powodzonka @monika1708 Cieszcie się tym czasem i bez spinania mi się tu proszę
monika1708
Stary już się napalił że dzieci będą [emoji1787]Powodzonka @monika1708 Cieszcie się tym czasem i bez spinania mi się tu proszę
Wesoła_Aga
Chłopy cieszą się na swój własny sposób
A jak nie wychodzi to wkurzają sie też na swój sposób
A jak nie wychodzi to wkurzają sie też na swój sposób
reklama
Raczej jestem pewna znam trochę swój organizm i wiem ze nic z tego tym razem (znowu ) . Żadnych objawów nie mam raczej już na @ . Wiem ze nie powinnam się nakrecac ale zawsze jak przychodzi @ to jest tak przykro mam ciche dni ze znowu się nie udało. Ciężko jest nie myśleć jak to trwa już tak długo . Do paru miesięcy było spoko im dłużej trwają starania tym ciężej jestAnia moze za wczesnie jescze ?
Czekam na pozytywne wiadomosci tutaj !