@Wesoła_Aga kiedy testujesz. Ja tym twoim testowaniem sie bardziej stresuje niz moim haha fajnie ze jesteście i wspieracie . JA zatestowalam dziś ale biel totalna
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
@Wesoła_Aga kiedy testujesz. Ja tym twoim testowaniem sie bardziej stresuje niz moim haha fajnie ze jesteście i wspieracie . JA zatestowalam dziś ale biel totalna
W sobotę w planach mam betę. Będzie wtedy 28 dc i 15 dni po owu, także chyba optymalnie.
Tak jak myślałam 3 ostatnie dni szybko zleciały, bo z rodzinką sie gdzieś zawsze połaziło po mieście i prawidłowo Jutro muszę sobie duuużo roboty naszykować do zrobienia a w piątek też zleci, bo cały dzień w pracy.
Daraa niskie ja mam 42 i mi gin kazał jeszcze podnieść .Mam jeszcze wynik Wit D3 co sądzicie? Zobacz załącznik 1068780
@Daraa_94 mieści się w wystarczający ale mi gin mówił ze dobrze jest brać witaminę d3 w 4tys jednostkach ja biorę codziennie 4tys jednostek bo chce jeszcze podnieść z tych 42 na chociaż 50 . Tylko z tym też trzeba uważać kontrolować bo powyżej 100 jest toksyczna. W ciąży jak bym była będę brać dwa razy w tyg wystarczy . U ciebie najważniejsze że jest w tym środkowym przedziale
Wesoła_Aga
O rany! 4 tysiące jednostek?? .
Końska dawka jak dla mnie.
Kochana mi lekarz wyraźnie powiedział aby zajść w ciążę trzeba podnieść witaminy i dodał do tego i teraz tego się trzymamy tzn powiedział co i jak . Zaczęłam brać różne i moje endo 10mm!!!!! 1st raz w życiu .O rany! 4 tysiące jednostek?? .
Pierwsze brałam 10tys jednostek 2mies żeby w ogóle zaczęło rosnąć bo z początku zawsze trzeba brać więcej aby podnieść a magnezu brałam 6tabletek dziennie przez 2 tyg
Zobacz jak nie wierzysz
Załączniki
@Daraa_94 Ja juz miałam dwa poronienia kolejnego nie chce zrobię wszystko i robie co mi lekarz kazuje czyli kazał popodnosic witaminy robie to a przed suplementacja szału nie było zaraz po stracie wszystko na solnych granicach.Ja chyba zwariuje zanim uda mi się zajść w tą ciąże...
@Wesoła_Aga Ja wiem ze ty jesteś przeciwna jakim kolwiek suplementa ale ja po dwóch stratach robie wszystko i zjem nawet cały słoik jak będzie trzeba naraz. Tak kazał lekarz który nie jest zwykłym gin tylko dobrym profesorem i tak robię miałam to wszystko ustalane nie biorę sobie tego od tak bo mi się chce jak trzeba to trzeba . Żeby ciąża się dobrze utrzymała jak to powiedział organizm musi być mocny i silny ja po dwóch stratach musze się wzmocnić na maxa jak się da i tak jak powinno być bo organizm był osłabiony. Sprawdź sobie podstawowe witaminy u ciebie jeśli nigdy żadnych nie brałas może być nisko a to też obniża. Ja biorę i jest tak jak obiecał ze endo będzie silne i grube i wczoraj myślałam że ze szczęścia zwaryjuje jak się dowiedziałam 10mm w 21 dniu cyklu a do końca jeszcze tydzień i rośnie dalej . Od paru lat takiego nie miałam i nagle kazał mi lekarz witaminy i co endo takie piękne teraz mu wierze bezgranicznie ( a wtedy pomyślałam ale pierdzieli ze witaminy mi pomogą i co a kuku niespodzianka )
Daraa_94
Domyślam się... Każda z nas chyba robi wszystko żeby ten dzidziuś był... Szkoda, że nie dla wszystkich droga do szczęścia jest taka prosta i trzeba uzbroić się w cierpliwość ale ile jeszcze...@Daraa_94 Ja juz miałam dwa poronienia kolejnego nie chce zrobię wszystko i robie co mi lekarz kazuje czyli kazał popodnosic witaminy robie to a przed suplementacja szału nie było zaraz po stracie wszystko na solnych granicach.
@Wesoła_Aga Ja wiem ze ty jesteś przeciwna jakim kolwiek suplementa ale ja po dwóch stratach robie wszystko i zjem nawet cały słoik jak będzie trzeba naraz. Tak kazał lekarz który nie jest zwykłym gin tylko dobrym profesorem i tak robię miałam to wszystko ustalane nie biorę sobie tego od tak bo mi się chce jak trzeba to trzeba . Żeby ciąża się dobrze utrzymała jak to powiedział organizm musi być mocny i silny ja po dwóch stratach musze się wzmocnić na maxa jak się da i tak jak powinno być bo organizm był osłabiony. Sprawdź sobie podstawowe witaminy u ciebie jeśli nigdy żadnych nie brałas może być nisko a to też obniża. Ja biorę i jest tak jak obiecał ze endo będzie silne i grube i wczoraj myślałam że ze szczęścia zwaryjuje jak się dowiedziałam 10mm w 21 dniu cyklu a do końca jeszcze tydzień i rośnie dalej . Od paru lat takiego nie miałam i nagle kazał mi lekarz witaminy i co endo takie piękne teraz mu wierze bezgranicznie ( a wtedy pomyślałam ale pierdzieli ze witaminy mi pomogą i co a kuku niespodzianka )
reklama
Jak by mi ktoś powiedział ze jak będę w ciąży i utrzymam a mam zjeść coś obrzydliwego to bym to zrobiła.Domyślam się... Każda z nas chyba robi wszystko żeby ten dzidziuś był... Szkoda, że nie dla wszystkich droga do szczęścia jest taka prosta i trzeba uzbroić się w cierpliwość ale ile jeszcze...
W tym momencie robie wszystko żeby w niej być na same witaminy wydałam ostatnio 2tys zl