reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Kochane, moje wyniki nie wiem jakim cudem obniżyła mi się tarczyca :o
Co sądzicie o reszcie? Wiem prolaktyna za wysoko
Screenshot_20200115_165036_com.android.chrome.jpeg

reklama
Dara a jakie masz normy ? Prolaktyna to Ci skonczyc mogla, jak sie zdenerwowalas tez..

TSH masz super.. idealne do staran :) ja pamietam,ze mialam 2,5 i gin lekko krecil nosem, ze lekko za wysokie na starania.

Dara a jakie masz normy ? Prolaktyna to Ci skonczyc mogla, jak sie zdenerwowalas tez..

TSH masz super.. idealne do staran :) ja pamietam,ze mialam 2,5 i gin lekko krecil nosem, ze lekko za wysokie na starania.
Kurcze mój wynik z września jeśli chodzi o tsh zaraz Wam wyślę

Prolaktyna normy 4.79 do 23.30 nl/mgl
1579104061146.jpeg

TSH pieknie Ci spadlo! Ja musze wiedze swoja reaktywowac odnosnie hormonow.. troche czasu minelo jak myslalam o zakladaniu rodziny wczesniej.

reklama
Do góry