reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Kurcze mój wynik z września jeśli chodzi o tsh zaraz Wam wyślęDara a jakie masz normy ? Prolaktyna to Ci skonczyc mogla, jak sie zdenerwowalas tez..
TSH masz super.. idealne do staran ja pamietam,ze mialam 2,5 i gin lekko krecil nosem, ze lekko za wysokie na starania.
Prolaktyna normy 4.79 do 23.30 nl/mgl
Daraa_94
Ale jakim cudem to nie mam pojęcia...TSH pieknie Ci spadlo! Ja musze wiedze swoja reaktywowac odnosnie hormonow.. troche czasu minelo jak myslalam o zakladaniu rodziny wczesniej.
Tutaj mam jakiś przelicznik
Witam ja gdy planowałam ciążę po odstąpieniu antykoncepcji zachodzilam w drugim cyklu po odstąpieniu, także głowa do góry jesteś w najlepszym wieku produktywnymHej Emilia 25 lat. rowniez jestem nowa i zaczelismy starania jednak po odstawieniu anty nie jest tak kolorowo
PRL nie jest zla z taką zaszłam w ciążę ja miałam 19 i byłam w ciąży wiec super masz wynikiKochane, moje wyniki nie wiem jakim cudem obniżyła mi się tarczyca
Co sądzicie o reszcie? Wiem prolaktyna za wysoko Zobacz załącznik 1068698
Daraa_94
Jestem serio zmieszana..
A co sądzicie o progesteronie?
PRL nie jest zla z taką zaszłam w ciążę ja miałam 19 i byłam w ciąży wiec super masz wyniki
13 to niezły wynik jak na około 20 dzień cyklu od cały czas idzie do góry ja miałam 15 i mi powiedzieli ze jest pięknyJestem serio zmieszana..
reklama
Daraa_94
To mój 23 dc może świadczyć o ciąży czy nie? [emoji23]
13 to niezły wynik jak na około 20 dzień cyklu od cały czas idzie do góry ja miałam 15 i mi powiedzieli ze jest piękny