xTosia
Cudowna Haneczka
Ty jędzo jedna i co się chwalisz Walnij no przepisik może z Twojego lepsze wyjdąTosia ja tez dzis bułeczki piekłam moje wyszły mmm pycha
Moja przyjaciółka też, a potem drugi raz przy tabsach i lekarz powiedział, że jej organizm bardzo potrzebuje dziecka i jakoś zwalcza antykoncepcjęAndzia kolezanka przy wkladce zaszla w ciaze ....
Ja też się witam wieczorową porą. Dziś w pracy rządziłam w sekretariacie i jutro też, ale nie wiem jak ja jutro dam radę, bo boli mnie strasznie gardło, kaszlę i zaczynam mieć katar więc coś się kroi :-( Mam nadzieję, że Hania nie podłapie.
Wyobraźcie sobie, że mojej przyjaciółki córka miała przeziębienie, po nim powikłania z zapaleniem ucha i jak to wyleczyli to od razu złapała grypę. Dziecko zdrowe było może ze 2 dni Ale ich jest 3ka dzieciaków więc jedno od drugiego łapie ekspresem.
Hania zrobiła mojemu tacie dziś awanturę, bo na obiad była ogórkowa, a ona, że nie będzie jadła, bo "ja sciałam pomidolową" i tak się zawzięła, że aż się zanosiła, że nie ma tej cholernej pomidorówy
A to tak na rozluźnienie ... zapomniałam, że oni w ogóle istnieli
http://www.youtube.com/watch?v=ZAdeKUBZKlg&feature=related
Ostatnia edycja: