reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

buhahahah-ale dajecie ;p ja też po avatarach patrzyłam kto pisał ;p

Ewelka-co tak na nas łypiesz tym okiem ;p hehe-poznałam,że Twoje ;p

YES YES YES :D udało się i mam tv :D:D:D:D także chociaż tyle ;)

Ostatnia edycja:
reklama
YES YES YES :D udało się i mam tv :D:D:D:D także chociaż tyle ;)

Chociaż Tobie się udało, bo nam prawdopodobnie zabiorą tą TV, bo Pan Instalator jest totalna ***** za przeproszeniem i nie umie u nas podpiąć :confused: Do tego przeczytałam umowę i chyba nas UPC chce ciulnąć na kasie i wcisnąć nam droższy abonament, ale to jutro mam zamiar wyjaśniać wszystko telefonicznie.

A ja zabieram się za pisanie pracy mgr :baffled: Trzymajcie kciuki oby poszło lepiej niż wczoraj, bo jestem już na skraju psychicznej wytrzymałości :-(

Edit: Jest 2:23 i chciałam Wam tylko dobranoc powiedzieć :* Niestety znów napisałam jakieś 2 str, ale już bliżej niż dalej końca i tak muszę na to patrzeć, bo się wykończę :tak:

Ostatnia edycja:
hejjjj...macie jakieś pomysły na dzień babci i dziadka?z racji małego budżetu fajnie by było coś zrobić ale w sumie młody to nic nie zrobi sam ;p więc to byłaby moja robota...a nawet nie mam pomysła :/

dzięki laski za odpowiedzi... ehh... chyba wczoraj przechwaliłam swoje samopoczucie :-( W nocy zaczęłam wymiotować i niestety od tego czasu zero poprawy. Ale staram się myśleć pozytywnie. Grunt to wierzyć że zaraz przejdzie ;-) Brzuch mnie do tego boli i już dzwoniłam do swojego dr. Mąż zaraz wróci z pracy z bananami - jakoś tak przy wymiotach tylko to potrafię jeść. Może i dziś pomogą. Idę się położyć.........

reklama
Do góry