reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hejka
ja tez chce zlozyc wszystkiego najlepszego spelnienia marzen, pociechy z dzieci, z mężów:-D abysmy byly szczesliwe i pelne optymizmu na lepsze jutro:-):-)

pochwale sie ze moje dziecko juz samo chodzi potrafi przejsc cały pokój i bach.....:-D:-D latam tylko za nim i go łapie....
pozdrawiam;-)

reklama
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Ci
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla Ciebie
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Ci, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny,
Przyjaciół oraz wszystkich
Bliskich dla Ciebie osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzę Ci również
dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Ciebie
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia.

_____________ ۩۩
_____________۩۩۩
____________۩۩_۩۩
___________۩۩___۩۩
_________۩۩۩_____۩۩۩
۩۩۩۩۩۩۩۩___________۩۩۩۩۩۩۩۩
__۩۩۩___________________۩۩۩
____۩۩۩ ______________۩۩۩
______۩۩۩_WESOŁYCH__۩۩۩
______۩۩۩____________ ۩۩۩
____۩۩۩_____ŚWIĄT_____۩۩۩
__۩۩۩___________________ ۩۩۩
۩۩۩۩۩۩۩۩___________۩۩۩۩۩۩۩۩
_________۩۩۩_____۩۩۩ ,✳.*`,✳.
___________۩۩___۩۩ .,✭.*`,✳.
____________۩۩_۩۩ `,✳.*`,✳.
_____________۩۩۩`,✳.*`,✭.
_____________ ۩۩ ✳.*`,✳.
_______✳.*`,✳.*`,✳.
____✳.*`,✳.*`,✭.
__✳.*`,✳.*`,✳.
_✭.*`,✳.*`,✳.
✳.*`,✳.*`,✳.
✳.*`,✳.*`,✭.
_✳.*`,✳.*`,✳.
__✭.*`,✳.*`,✳.
____✳.*`,✳.*`,✳.

Kochane ja do Was z życzeniami już, tego co sobie zażyczycie to niech Wam się spelnia no i zdrówka..przede wszystkim dla Was i pociech!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:dawno mnie tu nie było ale wybaczcie mi proszę....

my znowu coś... w zeszłym roku święta była pod znakiem ospy a teraz eh...
w piątek rano mała dostała gorączki39...pózniej było już 39,9, nie spadło po nurofenie, dostała drgawek..o matko ale to było straszne.. ..oczy do tyłu, ręce nogi latają, zero kontaktu z dzieckiem i sine usta...szok jaki to sprawdzian nerwów..ja na pogotowie, szybko przyjechali bo w 2 minuty już byli u mnei ale mnie to sięwydawało że jadą całą wiecznosć..mała już doszła do siebie zanim przyjechali, dali jej jeszce czopek ale że mała lała się przez ręce to nas w karetkę i do szpitala..młody wystraszony o co chodzi...mnie z córką zostawili na oddziale do poniedziałku, dostała antybiotyki dożylnie i kroplówki, po 3 dniach zaczelo dopiero się normować wszystko.teraz już jest ok z malą, ja też już lepiej...
za to mlody w nocy mi żygal, teraz lezy z gorączką i takie to świeta ...

no dobra zmykam kochane..zdrówka jeszce raz zdrówka wszystkim!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Witam Was kobietki w ten wigilijny wieczór :-) My już po kolacji :-) Muszę przyznać, że było super. Jednak szkoda, że teściowej nie było, bo mężowi było przykro bardzo :-(
Hania jadła z chęcią każdą potrawę, aż byliśmy wszyscy w szoku :szok:

No i gwiazdka też była ;-) Dostałam od męża depilator (o którym wiedziałam ;-)) i w ramach niespodzianki mąż sprawił mi jeszcze portfel i etui na telefon. Jestem bardzo zadowolona :tak:

Jeszcze nie życzyłam więc robię to teraz:

Nim gwiazdka zabłyśnie,
Nim święta przeminą,
Niech błogosławi Panienka z Dzieciną.
Niech się życie w szczęśliwości splata
dziś, jutro w Nowym Roku
i po wszystkie lata.

Anekha
3mam kciuki za resztę Świąt...oby zdrówko szybko do Was zawitało.

witam po świętach
co u Was słychać??? U nas wszystko super. Święta minęły bardzo miło, dzisiejszy dzień też był pełen wrażeń... :tak: Teraz szykujemy się na Sylwestra no i 2.01 wyprawiamy dzieciom imprezkę urodzinową :-)

hej kobity!
powróciłam już szczęśliwie do domku :-)
i w końcu po ponad 50 dniach od ostatniego cyklu dostałam @ !!!! nie cieszyłam się tak na jej widok od ładnych paru miesięcy ;-)

hej
swieta swieta i po swietach - koniec dobrego nastala szara rzeczywistosc byle do sylwestra:-D:-D

u mnie po swietach supeeeeeerrrr po za tym ze sie najadlam pewnie z 2 kg w gore to moj men mi sie oswiadczyl :-):-):-)

reklama
Arla
Serdeczne gratulacje i duuuużżżżżooooo szczęścia Wam życzę.

No tak już po Świętach...zleciało jak z bicza strzelił. Ja mam dziś wolne i miałam nadzieję wyeksportować Hanię do opiekunki, bo chcemy pomalować sufit w pokoju i zmienić wykładziny ... ale córka opiekunki chora więc raczej nic z tego nie będzie.

Jeju powiem Wam, że się strasznie rozleniwiłam no i po Świętach na bank przytyłam :-p Obiecałam sobie po nowym roku znów przejść na dietkę i trochę zrzucić żeby do wakacji jakoś wyglądać. W ogóle w październiku będziemy mieli wesele więc muszę jakoś wyglądać ...

Do góry