reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

xTosia
ważne ,że wiesz że wszystko ok
ile razy moj mi taki numer wyciął , ile razy już chciałam go szukać czy na policje iść to głowa mała

reklama
hej ;-)
Tosia ja mam ten psik psik ;-) no a z twoim mezem to niezle masz...nie zazrdoszcze...lubi imprezy widac
Asia ja mojemu tez karze puscic strzale jak dojedzie do pracy i to od paru lat :-D

W kinie bylismy na 20 wiec reklamy trwaly az 20 min:szok: co nas wszystkich to wkurzalo...sam film oglolnie zajebisty,efekty super a trwal do 23 wiec dupska nas bolaly i na koncu glowy:-D po kinie pojechalismy sie najesc bo kazdy glodny nikt nie bral ani popcornu ani coli bo po co mielismy sie obzerac :laugh2:a pod koniec filmu ssanie nie jednemu sie zalaczylo :tak: bylo nas 4 pary tylko ze mojemu mezowi udalo sie zalatwic 6 wejsciowek wiec jedna para musiala zaplacic za bilety az 39 zl...po jedzeniu pojechalismy do mojego brata wiec wrocilismy o 2.
A mala...mama ja przetrzymala do 21 wiec zasnela pewnie okolo 22 ale za to zrobila im pobodke przed 3 i zasnela okolo 4.Wiedzialam ze ze spaniem bedzie ciezko ale dali sobie rade :-)Szczerze to stesknilam sie za nia...jak wrocilismy w nocy do domu to w chacie pusto...jej lozeczko puste,tak dziwnie bylo...Teraz misia spi...czeka na nia obiadek ale pewnie pospi do godziny 15...

ewelka
czasem trzeba odpocząć od macierzyństwa i wyjść tak jak wy ,żeby nie zwariować:-) fajnie ,że wieczór się udał:-)

ewelka - no tak trzeba czasem odpocząć... :-) Ja też miałam ostatnio z mężem wieczór bez dzieci - spały u moich rodziców. Wieczór no cóż - miło spędziliśmy, mimo tęsknoty za dziećmi.

a tak ogólnie co tu tak cicho ???

martilla - jak staranka ?
ilonka - jak samopoczucie ? No i jak plany na Wigilię ?
ewelka - czemu się nie chwalisz osiągnięciami Wiki ?
xTosia - zawsze jak męża nie ma, to też sobie "odpoczywaj", rób coś dla siebie i nie przejmuj się mężem :-) Ja ostatnio tak robię i dobrze mi z tym ;-)
Katarinka - co u Milenki ? Jak zdrówko ? No i kiedy gdzieś razem wyskoczymy ? Może xTosia się do nas przyłączy z Hanią ???
izkab - i jak ciasto ??? No i co u dziewczynek ???
Asia - pisz co u Ciebie...
Marcy - zaczął Wojtuś lepiej sypiać czy nadal się męczysz ? Jak coś to z forumowymi cioteczkami przyjedziemy do Ciebie i sobie trochę odpoczniesz :-)
Anekha - gdzie Ty się podziewasz ??? Pisz co u Niteczki... no i jak Adi w szkole ?
Andzia - jak zdrówko ? Co słychać ?
Bebolek - też się coś mało pokazujesz... jak dzieci???
Karolina - co u Kewinka słychać ?
Hannah - jak zdrówko ?
agacjone - jakieś nowinki ??? Jak Kubuś ?
Arla - pisz do nas.... Zdrowa ? Wesoła ? Wszystko ok ???
Pewnie i tak o jakiejś ciotce zapomniałam... PRZEPRASZAM!
No ale u tych zapomnianych też : CO SŁYCHAĆ ??? Piszcie... bo tyle kobitek, a wątek pusty ;-)

Olka
na razie czekam na @, a wiem że przyjdzie na pewno , bo mierzę tempkę (w stopce link do wykresu) i spadła drastycznie więc to znaczy ,że przyjdzie... w ogóle ten cykl mam jakiś dziwny, temperatury strasznie niskie , nie wiem czy to przez to że byłam chora czy przez to że źle sypiam, ale wiem za to że rozpoczniemy niedługo 7 cykl starań, może szczęśliwy, bo 7 to podobno szczęśliwa liczba no i w środę idę w końcu do endokrynologa...

heja dupncje moje miłe ;)
olka
jaka ladana liste zrobilas :-D postarałas sie

ja ogolnie rzecz biorac to tak : okres mialam 1,5 dnia - zalalo mnie wtedy co wam pislam w nocy z wtorku na srode i czawrtek bylam po @- dziwne cos niesadzicie? musze isc do gin bo ostanio nawet podczas przytulanka mnie bolało :szok:
a tak to chyba mnie cos bierze czuje sie jakby mnie ktos pogryzl i wypluł
wczoraj maialm egzamin- wszytko zerżnelam heheh mam nadzieje ze jakos to bedzie

ewelka
to super ze wypad sie udal

x-tosia
dziadek powinien order dostac za odwage

olka
a jak dzieciaczki i Ty doszliscie juz do formy???/

martila
moze moze trafiony zatopiony:tak::tak::tak:

pozdrowki lasczeki dla wszystkich

Arla - doszliśmy do formy, ale na wspomnienie o szpitalu zaraz jest mi gorzej :-) Cieszę się że mamy to już za sobą i oby nigdy więcej tam nie trafić.

A ja mam problem z prezentem dla dziadka... nie wiem co mu kupić :-(

Arla
gdyby był trafiony zatopiony to nie miałabym tak niskiej temperatury, wiec nawet testować nie muszę bo po wykresie widzę,że nic z tego. Już tyle się staram ,że trochę jestem obcykana w tej tempce ;-)

Olka
niestety nie pomogę z tym prezentem, też mam zawsze wielki problem w tej kwestii

co do prezentów to ja mam kilka opcji prezentu dla małego.....
- kolorowy ręcznik, taki z obrazkiem + pościel np. Zig zac albo w Bubusia czyt. Kubusia:)
- nowy domek np.
http://www.allegro.pl/item830390843_duzy_130x109x115_trwaly_domek_zabaw_na_prezent.html
- samochodzik np.
!^! HIT SEZONU- NOWE BMW NA AKUMULATOR - Z PILOTEM (820268959) - Aukcje internetowe Allegro
- nowy rowerek zwykły bez bajerów np.
Rowerek ARTI ufo sklep Poznań (833467404) - Aukcje internetowe Allegro

teraz tylko nie wiem na co dziadków naciagnąc co maja mu kupic. heheh
na mikołaja my z moim nie robimy sobie prazentów bo juz kupilismy sobie perfumy. a na gwiazdkę to mamy sobie kupić nowe portfele bo nam sie te rozlatują:)

reklama
Olka - pierniczki wyszły super:tak: to ciasto było zupelnie inne niż zawsze, ale rewelacja i ten zapach :-D:-D już część zjedliśmy i nie wiem czy reszta świąt doczeka :-D dziewczynki już lepiej - Paula zdrowa, a Karolka jeszcze mi po nocach kaszle troszkę, ale poza tym na szczęście ok

Ja prezenty dla dziewczynek mam już kupione, przy czym Karolka już dwa dostała :zawstydzona/y: nie wytrzymałam i hustawkę dostała jak tylko doszla do nas :-p początkowo się jej bała, a teraz ciągle chce się huśtać :-D dostanie więc tylko FISHER PRICE OGRODEK, WIRUJĄCE KULKI - SZAŁ!!!! (821267494) - Aukcje internetowe Allegro i MZK Krzesełko Uczydełko FISHER PRICE (784934071) - Aukcje internetowe Allegro. Paula chciala nowy telefon i mikroskop, więc dostanie :-D no i jakieś pierdołki typu ksiązki i filmy do tego ;-) nie wiem tylko, co M kupić.... zawsze kupujemy sobie cos wspólnie, ale oprócz tego dokupujemy coś małego dla siebie... nie mam pomysłu jakoś :eek:

Do góry