reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Boże dziewczyny jakie Wy będziecie mieć bogate święta :-( Ja kupuję Hani jeden prezent i to nie drogi, nie mówiąc już o rodzinie :-( Ja np. chcę zamówić Magnesy,magnes na lodówkę! Układanka ze zdjecia (804748782) - Aukcje internetowe Allegro niedrogie, a oryginalne.

A my z mężem dziś byliśmy w Erze przedłużyć abonamenty i mąż mi wziął tel. NOWY SONY ERICSSON W 595 FLOWER BEZ SIMLOCKA (832573980) - Aukcje internetowe Allegro :tak: Ja mam starszy model, z którego byłam b.zadowolona, ale ten się trochę różni i muszę się przyzwyczaić, ale po prostu mi się podoba :tak: No i daliśmy za niego tylko 1zł :-D Mam nadzieję, że spisze się tak jak poprzednik :laugh2:

Ehhh dziś w ogóle coś wisi w powietrzu u nas :-( O wszystko kłócimy się z mężem :-( chyba się @ zbliża.

reklama
hej dziewczynki....:-Dtęskniłam za Wami::happy:Ogólnie impreza udana....byłam chrzestną i najlepsze ze chrsestnym był mój najlepszy kolega z podstawówki z którym siedziałam w ławce:cool2::rofl2:;-)hehe jest kuzynem męża mojej siostry :-)
Z albumu siostra się ucieszyła a goście oglądali go i kilka osób sie popłakało:sorry:kurcze az mi sie zachciało w tedy płakac... siostra szczerze to za bardzo nie wiem czy sie cieszyła czy nie bo nie jest za bardzo wylewna:( cóż.....:-(a najgorsze ze zapomniałam aparat:( wziąść i nie mam fotek:( powiem siostrze zeby wysłała mi kilka zdjęc tego albumu to wam pokarze;-):-)oj miałam duzo rozpakowywania jeszcze stoja torby ale cóż juz mi sie nie chce...
ok jutro napisze::) tzn juz dziś;-)

Cześc dziewczyny:)My już na nogach od 5 rano:/Niestety mój aniołek ostatnio upodobał sobie ta godzine wstawania. A ja się dobudzic nie moge. No i od rana jest marudzenie. nic mu się nie podoba. Cały czas jest tylko "mama". Już nie mam sił.Teraz siedzi w krzesełku i bawi sie kalkulatorem. patrrzy tez na mnie jak pisze i się smieje łobuz jeden.
Faktycznie dziewczyny u was święta na bogato. W grudniu mój maż , tata, tesćiwa, przyjaciółka i oczywiście Fifi maja urodziny. Do tego mikołaj i gwiazdka. Więc jak bym chciała wszystkim cos kupic to by kasy mi nie starczyło. Więc prezent dostanie tylko fifi ale jeszcze nie wiem jaki, i pewnie nie drogi bo z kasa krucho. a do tego robimy mu urodziny.

A tak poza tym to straszne nudy u mnie. Szaro za oknem. Podrugij stronie ulicy mieliśmy hute szkała i teraz ją rozwalaja bo będa nam budować market sieci Kaufland. Więc jest duz kurzu i hałasu. Uciekam do mojej marudy narazie

no u mnie w sumie święta będą dość bogate, ale to dlatego że to pierwsze święta, które spędzimy w komplecie - zawsze chcieliśmy mieć syna i córkę, więc skoro nam się tak ułożyło i nie planujemy więcej dzieci, można uznać że nasza mała rodzinka zostanie taka jaka jest. Do tego przyjedzie do nas na święta Babcia mojego męża, a ona lubi kupować drogie prezenty, więc musiałam kupić i do nas drogie prezenty. Ja wolałabym takie trochę bardziej skromne święta. Wstyd się przyznać, ale musieliśmy z mężem wziąć 1000zł pożyczki, bo by nam na wszystko nie starczyło :zawstydzona/y: Mężowi najpierw kupiłam nową obudowę do kompa, no i jak widziałam jak bardzo marzy o nowym kompie: płyta główna, procesor, pamięć i karta graficzna, to postanowiłam mu kupić. Przyjdą za kilka dni pocztą i kurierem. Największy problem mam z prezentem dla mojego dziadka, a najgorsze jest to że muszę kupić mu kilka rzeczy, bo każdy pod choinką będzie miał po 5-8prezentów :wściekła/y: i jemu też muszę tyle kupić... Ogólnie przez te Święta zrobiliśmy sobie tylko dług w banku, ale mam nadzieję że po Nowym Roku go spłacimy. Do tego jeszcze urodziny mojego teścia, Damianka, Nicoli i oczywiście Sylwester! Ehhh... oby już był styczeń, mam już dość tych Świąt a jeszcze sie nawet nie zaczęły :no::no::no:

Olka
Dziwie się Tobie że uważasz że MUSISZ kupić drogie i więcej niż jeden. Prezentów nie kupuje się na pokaz i kto więcej da. Każdy powinien kupować takie na ile go stać a nie brać pożyczkę żeby się wystawić. ja swoim rodzicom i teściom kupuję kalendarz KALENDARZ A3, 13 Twoich zdjęć, DEDYKACJA GRATIS (829471902) - Aukcje internetowe Allegro dziadkom jakieś witaminy na wzmocnienie serca itp. chrześnicy i chrześniakowi jakieś tam zabawki i tyle.

Karolina - to nie tak że kupujemy na pokaz, tylko ja wolę dawać niż dostawać i źle bym się czuła gdybym nie dała od siebie więcej. Ja lubię komuś coś dawać... Taka już jestem. Po drugie zamiast jednego drogiego prezentu kupię każdemu po kilka tańszych. No mój mąż jest wyjątkiem, ale trudno...

hej
ojj powiem wam ze ja bym w zyciu niewziela pozyczki w banku na prezenty....po co to az 5-8 prezentow dla jednej osoby???:szok::szok:moze u Oli takie zwyczaje...
my z mezem sobie nic nie kupujemy ani na mikolaja ani na gwiazdke, Kubie tez raczej nic nie kupiomy bo on za mały na zabawki wogole a wogole go nie interesuja..zreszta jeszcze tego nie rozumie....moim rodzicow kupimy tylko taki kalendarz jak Karolina tylko troche tanc\szy znalazlam na allegro..za 35zł....poprostu nie kupujemy bo mamy sporo kasy do splacenia u mojch rodzicow bo pozyczylismy na budowe domu takze to tez bedzie dla nich prezent kolejna rata hehe:-D
a my sie obejdziemy bez prezetow....po co sobie na siłe wydadtki sprawiać....najwaznijesze ze dom juz stoi...jeszcze daleko do wprowadzki ale to o czym marzylismy juz w 50% mamy....:-):-)

a ja dzis gotuje fasolke po bretonsku takze kołdra w nocy bedzie fruwać....hehehe:-D:-D:-D

reklama
martila
A czemu to paniusia nie lubi swiat?
ja nie lubie ale wilekanocnych, jakies takei dziwne od zawsze dla mnie te swieta
boze nardozenie taki fajny klimacik maja, choinka snieg ( ktorego nie bedzie hehe)
teraz to czlowiek sie cieszy bo w tych dniach wolne ma heheh

Do góry