reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Przeurocza ta wasza Nitka....ZAUWAZYLAM ZE CHODZI NA PALUSZKACH...JA TERAZ CHODZE Z kUBA NA MASAZE I PANI MI POWIEDZIALA ZE JAK ZACZNIE PROBOWAC CHODZIC TO ZEBY MU KUPIC BUCIKKI ZE 2-3 ROMIARY WIEKSZE I ZAKLADAC ODWROTNIE...TZN ZEBY CZUBEK BUCIKA ODWROCIC DO TYŁU...ZE TO PODOBNO ŁADNIE KSZTALTUJE NÓŻKI I ZAPOBIEGA CHODZENIIU NA PALCACH...BYC MOZE SKUTECZNE ZOBACZYMY:-)
POZDRAWIAM

reklama
hihih...no na palcach chodzi...adi tez tak chodzil ale potem sam załapal ze na całych stupkach wygdniej:-D
a o bucikach juz gdzies słyszałam, wiec moze to i skuteczna metoda..ale ja małej nic nie zakładam w domku bo wszystko potrafi zciagnac,,wiazane czy nie i tak zdejmie..ostatnip na spacerze gdzis zgubiła buta i trzeba było nastepne kupic

Pozdróweczka Tobie i Kubusiowi tez:-)

a dziekujemy bardzo...my chodzimy na masaze bo cos nie tak z bioderkami ma ale niedam go tak od razy w szyne wlozyc...najlepiej dla lekarza wlozyc i miec diecko z glowy a wada wcale nie jest duza...łobuzy jedne....i juz jest lepiej...hanah tez miala z hania cos nie tak a tu wcoraj przeczytalam ze juz jest super....i u nas tez bedzie!!!!:-)

zaopatrz się w viburcol( czopki uspokajające-homeopatyczne) i jakieś coś na gorączkę ( paracetamol czy nurofen) i altacet w żelu (jak posmarujesz po szczepieniu to na bank ci nic tam nie napuchnie i mneij będzie czuła to miejsce)i bedzie dobrze..ja tak zawsze z małą robie

Anekha ładna aparatka z twojej córeczki:-D:tak:
Olka1988 ty dostałaś@ a u mnie jeszcze nic:dry:
agacjone23 mam nadzieje że kubusiowi szybko się polepszy stan bioderek

Ufff ale mi dziś leci czas, już 15, a zdaje mi się jakbym dopiero co wstała. Zaliczyłam dziś sprzątanie całego mieszkania, prasowanie, gotowanie i dopiero teraz siadłam i zjadłam obiad. Hania na spacerku z opiekunką także mam jeszcze chwilę dla siebie :tak: Muszę napisać plan pracy mgr i kompletnie nie wiem jak się za to zabrać:confused: w ogóle mam dziś seminarium, na które nie idę, bo mąż zaś wpadnie na obiad i z powrotem do pracy, zaś pewnie wróci o 2:00 :growl: Nie mam już słów. Jeszcze dziś mi tak dowalił, że aż mi się przykro zrobiło. Mówię mu idź dziś i siedź do oporu żebyś jutro był w domu (bo ma urodziny) a on mi, że wolałby jutro siedzieć dłużej...pytam go "czyli wolisz ur.spędzić z kolegą niż ze mną", a on mi, że przecież i tak idę do szkoły i wrócę wieczorem. No czyli oczywistym jest, że po co spędzić ten wieczór razem :no: nie mam już siły się wykłócać niestety :-(

Anekha
No Anitka jest po prostu bombowa, a jakie ma dł. włoski...nie wiem kiedy ja zacznę Hanię tak czesać :sorry2:

reklama
Do góry