reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Przeurocza ta wasza Nitka....ZAUWAZYLAM ZE CHODZI NA PALUSZKACH...JA TERAZ CHODZE Z kUBA NA MASAZE I PANI MI POWIEDZIALA ZE JAK ZACZNIE PROBOWAC CHODZIC TO ZEBY MU KUPIC BUCIKKI ZE 2-3 ROMIARY WIEKSZE I ZAKLADAC ODWROTNIE...TZN ZEBY CZUBEK BUCIKA ODWROCIC DO TYŁU...ZE TO PODOBNO ŁADNIE KSZTALTUJE NÓŻKI I ZAPOBIEGA CHODZENIIU NA PALCACH...BYC MOZE SKUTECZNE ZOBACZYMY:-)
POZDRAWIAM

reklama
hihih...no na palcach chodzi...adi tez tak chodzil ale potem sam załapal ze na całych stupkach wygdniej:-D
a o bucikach juz gdzies słyszałam, wiec moze to i skuteczna metoda..ale ja małej nic nie zakładam w domku bo wszystko potrafi zciagnac,,wiazane czy nie i tak zdejmie..ostatnip na spacerze gdzis zgubiła buta i trzeba było nastepne kupic

Pozdróweczka Tobie i Kubusiowi tez:-)

a dziekujemy bardzo...my chodzimy na masaze bo cos nie tak z bioderkami ma ale niedam go tak od razy w szyne wlozyc...najlepiej dla lekarza wlozyc i miec diecko z glowy a wada wcale nie jest duza...łobuzy jedne....i juz jest lepiej...hanah tez miala z hania cos nie tak a tu wcoraj przeczytalam ze juz jest super....i u nas tez bedzie!!!!:-)

zaopatrz się w viburcol( czopki uspokajające-homeopatyczne) i jakieś coś na gorączkę ( paracetamol czy nurofen) i altacet w żelu (jak posmarujesz po szczepieniu to na bank ci nic tam nie napuchnie i mneij będzie czuła to miejsce)i bedzie dobrze..ja tak zawsze z małą robie

Anekha ładna aparatka z twojej córeczki:-D:tak:
Olka1988 ty dostałaś@ a u mnie jeszcze nic:dry:
agacjone23 mam nadzieje że kubusiowi szybko się polepszy stan bioderek

Ufff ale mi dziś leci czas, już 15, a zdaje mi się jakbym dopiero co wstała. Zaliczyłam dziś sprzątanie całego mieszkania, prasowanie, gotowanie i dopiero teraz siadłam i zjadłam obiad. Hania na spacerku z opiekunką także mam jeszcze chwilę dla siebie :tak: Muszę napisać plan pracy mgr i kompletnie nie wiem jak się za to zabrać:confused: w ogóle mam dziś seminarium, na które nie idę, bo mąż zaś wpadnie na obiad i z powrotem do pracy, zaś pewnie wróci o 2:00 :growl: Nie mam już słów. Jeszcze dziś mi tak dowalił, że aż mi się przykro zrobiło. Mówię mu idź dziś i siedź do oporu żebyś jutro był w domu (bo ma urodziny) a on mi, że wolałby jutro siedzieć dłużej...pytam go "czyli wolisz ur.spędzić z kolegą niż ze mną", a on mi, że przecież i tak idę do szkoły i wrócę wieczorem. No czyli oczywistym jest, że po co spędzić ten wieczór razem :no: nie mam już siły się wykłócać niestety :-(

Anekha
No Anitka jest po prostu bombowa, a jakie ma dł. włoski...nie wiem kiedy ja zacznę Hanię tak czesać :sorry2:

reklama
Do góry