reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej laseczki ... no leń się kradł leń faktycznie, bo i mnie się nie chce :baffled: Hania jak ryczała w żłobku tak ryczy w przedszkolu co rano :crazy: Do tego ostatnio mieliśmy "Powitanie jesieni" i każda grupa coś robiła 1-3 miały śpiewać po piosence więc wszystkie dzieci z jej gr. śpiewały, a ona zrobiła scenę i dała się "mmamaaaaa" :no: w ogóle była strasznie marudna w ten dzień więc zabawa była licha :baffled:

Jutro jedziemy do Istebnej do Centrum Pediatrii "Kubalonka" na badania no i oczywiście Hania chora (2 tyg. była w przedszkolu, potem 2 tyg. chora, tydz. w przedszkolu i znów chora) i boje się, że będą ją najpierw tam chcieli podleczyć więc mogę tam spędzić więcej niż planowane 5 dni (o ile mi dadzą L4).

Odezwę się jak wrócę kochane i napiszę co i jak, chyba, że tam będzie łącze :*

reklama
laseczki rodzic, bo nuda:):):

miłego dnia. na 10h mykam do szkoły, dzis mam chol.. zajecia z fizjoterapii z niezbyt sympatishe babą a ja nic nie umiem.!!! trzymac kciuki zeby mnie nie dorwala.

Filona
a co chcesz mieć relacja on-line z porodówki czy jak się dzieci urodzą to przyjedziesz pomóc ?:D Powodzenia w szkole !:)

reklama
Do góry