reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Izulke tatuś usypia :-) Praktycznie to już uspał...Ja padam z nóg.Nie wiem ja to z tym prasowaniem będzie,ale nie chce mi się jak cholera.

reklama
Dobra dziewczyny, fajnie że nas tu tyle... ja na dziś już jakby to określić"wypompowana"więc zmykam....
zakukam do Was jutro jakoś w wolnej chwili,dobrej nocki,papa;-)

Kurcze dziewczyny dawnonie zagladałam na kaffe moze mi ktoś powie co tam sie dzieje??ze takie oburzone wszystkie?? wiem sa jakieś bezmózgie lalunie....ale co więcej??:) dawno tam nie zaglądałam..........

Andzia:) ciesze się ze pamiętasz:) i cieszę sie z dzidzi Twojej:)

Fajnie dziewczyny ze jestesmy tu i dalej mozna sobie fajnie pisac brakowało mi was:* mocno:)
Mam nadzieje ze nie będą się tu zjawiac kobietki tzw. niedojrzałe... mówiąc skromnie:)hehe:) buziołki
Jestem taka padnięta, ze szok, normalnie dzis czuje sie tak jakby stał mi na głowie wielki dom.....
Buziaki dla Was wszystkich:)

KAsiulla witamy w naszym gronie:) do napisania:) i co u Ciebie?? Jaka sytuacja bo nick pamiętam ale nie wiem co u ciebie:( Mam nadzieje ze mi rozjaśnisz sytuacje:) buziołki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień doberek kobietki :-) Ja właśnie wstałam jakieś 20 min. temu, a konkretnie zostałam obudzona płaczem Haneczki. Udało mi się po 5 min.zabawy dać cycusia i teraz sobie zasypia dalej ssąc "pana kocyka". Hihi Hania zamiast cyckać smoczka przy zasypianiu liże taką główkę z kawałkiem materiału zamiast tłowia :rofl2: Śmiesznie to wygląda :-p Oki idę się szykować do roboty. Wybitnie mi się dziś nie chce :dry:

hej ciotki;) super ze utworzylyscie ten wątek, bo na kaffe zrobil sie taki bałagan ze nawet tam juz nie zagladalam, a bardzo lubilam z wami plotkowac codziennie:-)
wiec witam z powrotem heheheh

hej kobitki ja do rozicow przyjechalam i zaraz jade na badania do szpitala mocz i mirfologie bo wp iatek wizyta u lekarza i mam jeszcze pare spraw do zalatwienia takze troszke polatam dzis po miescie,....dobrze ze tata mnie powozi troche to nie bede musiala autobusami jezdzic.....:) milego dnia

Hej dziewczyny
ja tez sie zarejestrowałam :tak:

fajne emotikonki:-D

tylko te literki takie małe :biggrin2:

ja własnie musialam coś zjeść bo znowu sie zaczynało:-(

kurcze tak bym chciala zeby mio te mdłości juz przeszły

no hej wszystkim :-)
ja teraz tylko na chwile bo mam sporo biegania....
u nas noc dzis pozostawiała wiele do życzenia...od 21-24 było dużo płaczu kręcenia się ,noszenia id...potem zjadła kolacje(w końcu) i zasnęła do 3,50spała wymęczona...a potem przysnęla do 4,30 i już koniec spania..."dzień dobry"i tak właśnie nie śpi do tej pory...buszuje w łóżku:-Dtrochę nie dospani jesteśmy ale co tam...;-)
Postaram sie zakukac pozniej...
Milego dnia:happy:

reklama
oo Tulipanek
oj pamietam jak chcialam zeby mdlosci mi przeszly...
mina,spokojnie...zycze oby jak najszybciej to sie stalo..potem juz sama radosc z ciazy
ale zobaczysz,kiedys bedziesz wspominac wszystko z usmiechem...nawet mdlosci:-p
a czcionke mozna dowolnie
powiekszac w okienku wypowiedzi;-)
no zmykam,pa

Do góry