reklama
kasiullka8
Początkująca w BB
hej kobietki
ja tylko na chwile przywitac sie. to ja kasiulla. jutro zajrze na dluzej
buziaczki!!!!!!
ja tylko na chwile przywitac sie. to ja kasiulla. jutro zajrze na dluzej
buziaczki!!!!!!
Kurcze dziewczyny dawnonie zagladałam na kaffe moze mi ktoś powie co tam sie dzieje??ze takie oburzone wszystkie?? wiem sa jakieś bezmózgie lalunie....ale co więcej?? dawno tam nie zaglądałam..........
Andzia ciesze się ze pamiętasz i cieszę sie z dzidzi Twojej
Fajnie dziewczyny ze jestesmy tu i dalej mozna sobie fajnie pisac brakowało mi was:* mocno
Mam nadzieje ze nie będą się tu zjawiac kobietki tzw. niedojrzałe... mówiąc skromniehehe buziołki
Jestem taka padnięta, ze szok, normalnie dzis czuje sie tak jakby stał mi na głowie wielki dom.....
Buziaki dla Was wszystkich
KAsiulla witamy w naszym gronie do napisania i co u Ciebie?? Jaka sytuacja bo nick pamiętam ale nie wiem co u ciebie Mam nadzieje ze mi rozjaśnisz sytuacje buziołki
Andzia ciesze się ze pamiętasz i cieszę sie z dzidzi Twojej
Fajnie dziewczyny ze jestesmy tu i dalej mozna sobie fajnie pisac brakowało mi was:* mocno
Mam nadzieje ze nie będą się tu zjawiac kobietki tzw. niedojrzałe... mówiąc skromniehehe buziołki
Jestem taka padnięta, ze szok, normalnie dzis czuje sie tak jakby stał mi na głowie wielki dom.....
Buziaki dla Was wszystkich
KAsiulla witamy w naszym gronie do napisania i co u Ciebie?? Jaka sytuacja bo nick pamiętam ale nie wiem co u ciebie Mam nadzieje ze mi rozjaśnisz sytuacje buziołki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
xTosia
Cudowna Haneczka
Dzień doberek kobietki :-) Ja właśnie wstałam jakieś 20 min. temu, a konkretnie zostałam obudzona płaczem Haneczki. Udało mi się po 5 min.zabawy dać cycusia i teraz sobie zasypia dalej ssąc "pana kocyka". Hihi Hania zamiast cyckać smoczka przy zasypianiu liże taką główkę z kawałkiem materiału zamiast tłowia Śmiesznie to wygląda Oki idę się szykować do roboty. Wybitnie mi się dziś nie chce
Arla84
Fanka BB :)
hej ciotki super ze utworzylyscie ten wątek, bo na kaffe zrobil sie taki bałagan ze nawet tam juz nie zagladalam, a bardzo lubilam z wami plotkowac codziennie:-)
wiec witam z powrotem heheheh
wiec witam z powrotem heheheh
agacjone23
Fanka BB :)
hej kobitki ja do rozicow przyjechalam i zaraz jade na badania do szpitala mocz i mirfologie bo wp iatek wizyta u lekarza i mam jeszcze pare spraw do zalatwienia takze troszke polatam dzis po miescie,....dobrze ze tata mnie powozi troche to nie bede musiala autobusami jezdzic..... milego dnia
tulipanek-
przyszła mama :-)
Hej dziewczyny
ja tez sie zarejestrowałam
fajne emotikonki
tylko te literki takie małe
ja własnie musialam coś zjeść bo znowu sie zaczynało:-(
kurcze tak bym chciala zeby mio te mdłości juz przeszły
ja tez sie zarejestrowałam
fajne emotikonki
tylko te literki takie małe
ja własnie musialam coś zjeść bo znowu sie zaczynało:-(
kurcze tak bym chciala zeby mio te mdłości juz przeszły
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
no hej wszystkim :-)
ja teraz tylko na chwile bo mam sporo biegania....
u nas noc dzis pozostawiała wiele do życzenia...od 21-24 było dużo płaczu kręcenia się ,noszenia id...potem zjadła kolacje(w końcu) i zasnęła do 3,50spała wymęczona...a potem przysnęla do 4,30 i już koniec spania..."dzień dobry"i tak właśnie nie śpi do tej pory...buszuje w łóżkutrochę nie dospani jesteśmy ale co tam...;-)
Postaram sie zakukac pozniej...
Milego dnia
ja teraz tylko na chwile bo mam sporo biegania....
u nas noc dzis pozostawiała wiele do życzenia...od 21-24 było dużo płaczu kręcenia się ,noszenia id...potem zjadła kolacje(w końcu) i zasnęła do 3,50spała wymęczona...a potem przysnęla do 4,30 i już koniec spania..."dzień dobry"i tak właśnie nie śpi do tej pory...buszuje w łóżkutrochę nie dospani jesteśmy ale co tam...;-)
Postaram sie zakukac pozniej...
Milego dnia
reklama
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
oo Tulipanek
oj pamietam jak chcialam zeby mdlosci mi przeszly...
mina,spokojnie...zycze oby jak najszybciej to sie stalo..potem juz sama radosc z ciazy
ale zobaczysz,kiedys bedziesz wspominac wszystko z usmiechem...nawet mdlosci
a czcionke mozna dowolnie powiekszac w okienku wypowiedzi;-)
no zmykam,pa
oj pamietam jak chcialam zeby mdlosci mi przeszly...
mina,spokojnie...zycze oby jak najszybciej to sie stalo..potem juz sama radosc z ciazy
ale zobaczysz,kiedys bedziesz wspominac wszystko z usmiechem...nawet mdlosci
a czcionke mozna dowolnie powiekszac w okienku wypowiedzi;-)
no zmykam,pa